2777
2789

اصلا یه حسی دارم که نمیدونم چی بگم اسمشو چی بزارم

پدرشوهرم خونه خریده پول کم داشت زنگ زد به همسرم که از طلاهای زنت یکم بفروش لازم دارم اولش مخالفت کردم که همسرم گفت همشو میفروشم تو عددی نیستی بگی بفروش نفروش رفت فروخت اومد داد پدلشو به باباش 

منم چیزی نگفتم کجا برم به کی چی بگم 

چقدر حال من دردناکه🫠🫠

ای که دستت میرسد کاری بکن...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اگر حرفم ناراحتت میکنه، اما برگرد ببین ریشه اینکه شوهرت حتی اجازه نمیده اختیار طلاهات دست خودت باشه کجا ست؟ 

ببین به خودت مربوطه یا نه، که اگر هست حلش کن تا باز این چیزا ناراحتت نکنه 

وااای دختر پدرشوهرت بیجا کرده مگه خودش خریده که زورکی گفته .من جات بودم طلاهامو نمیدادم هر غلطی میخا ...

اره خودش برا عروسیم خریده بود 🫠

اون خونه مشکل شرعی داره

چون شما راضی نیستی

حق الناسه و نماز خوندن تو اون خونه مشکل شرعی داره

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

اون خونه مشکل شرعی دارهچون شما راضی نیستیحق الناسه و نماز خوندن تو اون خونه مشکل شرعی داره

کیه که نماز بخونه عشقم؟

حتی ازم اجازه هم نگرفتن خیلی ناراحت شدم و فروختنی گریه کردم دلم شکست خدایی

اره خودش برا عروسیم خریده بود 🫠

خب بازم بخره 

پدر واسه دخترش میخره نمیتونه پس بگیره دیگه حقی نداره 

چه برسه کادو عروسی باشه 

الان عروسای خونمون بابام خریده مگه الان باید مالکش باشه!!!!سادگی نکن 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

ببخشید اگر حرفم ناراحتت میکنه، اما برگرد ببین ریشه اینکه شوهرت حتی اجازه نمیده اختیار طلاهات دست خود ...

ریشش تو بچگیشه 

جوری تربیتش کردن که میگه همیشه باید حرف حرف من‌باشه

وای چه اعصاب خوردکن. اندازه جیبش میخرید. چرا رو طلاهای شما حساب باز کرده. سلیطه بازی درمیاوردی نمیدا ...

اونوقت مینداختن منو از خونم بیرون 🫠

چیکارکنم؟

حالا طلاهارو به باد دادی کاریکه شده 

ولی دیگه جلوی شوهرت و بگیر برده نیستی که زور بگن 

فقط من پیشنهادم اینه زن باید مستقل باشه سرکار بره دستش پر باشه یروز همچین مردی و از زندگیش پرت کنه بیرونن

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود