2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست
ممنونم دوست عزیز و مهربونم ینی چی خب پس مثلا منم نسبت به اطرافیانم بی رحم باشم روزیم بیشتر میشه

خیر اگر منظورتون مال و ثروت هست بیان کردم این افراد وجدان خاموشی دارند و اکثرا از راه حلال درامدزایی نمیکنن

انتقالش دادن بپرس کجارفته بهت میگن دیگه

بخدا خاستم برم ۳تا پرستار زن بودن یا ی مرد روم نشد بخدا برم عاشق شدنم دردسر داره کوه نکنم براش صلبات بفرس

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم منظورتون باید کنترل ادراک دیگران باشه این مورد امکان پذیر نیست

نه منظورم کنترل ادراک نیست،انرژی درونی بعضیا در موردش حرف میزنن و مدعی هستند که این ارتعاش رو درک میکنند،آیا واقعا چنین انرژی و ارتعاشی وجود داره؟

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

کوه غروره بخدا ولی قدرت دست شماس ۱۴سال انصافا کم نیست والا 😅

😂😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خیر اگر منظورتون مال و ثروت هست بیان کردم این افراد وجدان خاموشی دارند و اکثرا از راه حلال درامدزایی ...

چرا درآمدشان حلاله ولی همه چیز براشون مهیا میشه بدون زحمت وبه قول ما شانسشون بلنده

خدایا شکرت 
بخدا خاستم برم ۳تا پرستار زن بودن یا ی مرد روم نشد بخدا برم عاشق شدنم دردسر داره کوه نکنم براش صلبات ...

پاش بیوفته کوهم میکنی خجالت میکشی مادریاخواهرتوبفرست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چرا درآمدشان حلاله ولی همه چیز براشون مهیا میشه بدون زحمت وبه قول ما شانسشون بلنده

مثلا محرم نا محرم اصلا حالیشون نیس واز نطر باطنی خیلی بی رحم و بد جنس هستن به عنوان مثال حق من ک دوتا بچه م رو به راحتی خوردن و هیچ مرگشون هم نمیزنه و جالب اینجاست من وقتی میخوام به خدمتشون برسم به شدت از خدا و حساب و کتاب اون دنیا میترسم 

خدایا شکرت 
پاش بیوفته کوهم میکنی خجالت میکشی مادریاخواهرتوبفرست

یکی دو روز دیگه میرم دویازه شاید اصلا مرخصی بوده 

من همون پسر خوبم ک میگن وجود نداره بخدا ازنقدر بی عرضم ک نمیتونم ب کسی ک دوسش دارم بگم حرفمو

متاسفانه احساسی هستیم ج رد بشنویم نابود میشیم بخدا

جواب منفی هم قسمتی از زندگی هست،باید قوی بود و باهاش کنار اومد✋البته امیدوارم شما تو سایت شیرینی پخش کنی و جواب مثبت بشنوی🙏

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

جواب منفی هم قسمتی از زندگی هست،باید قوی بود و باهاش کنار اومد✋البته امیدوارم شما تو سایت شیرینی پخش ...

مرسی از این همه انرژی ک منتقل میکنی🙏🙏🙏🌹🌹🌹

یکی دو روز دیگه میرم دویازه شاید اصلا مرخصی بوده من همون پسر خوبم ک میگن وجود نداره بخدا ازنقدر بی ع ...

ایشاله درست میشه