2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این قابل توجه یک عده که حمایت میکردن از کادر بیمارستانها.این نمونه بارز از بعضی پرستارها هست که قبلا ...

شما ب عنوان ی بیمار توقع داری حق ادمیت واست قایل شن و خم و راست شن واست ولی خودت میای میگی پرستارم پزشک ک نیستن تویی ک خودت حق انسانیت برای آدما قائل نیستی و تبعیض می‌ذاری پس حرف از فیس و افاده نزن

پرستار فحش خور از ملت خسته و درمونده تو فکر فرار و مهاجرت

پرستاری خیلی ارزشمنده 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

برو بابا مثل پیرزنا فقط بلدی نفرین کنحلال نکنمن دارم شنیده ها و تحقیقاتمو میگم... کی چیکار به کار ت ...

اره مث پیرزنا نفرین میکنم چون مثل جوونا تهمت دروغگویی نمی‌زنم و همکارمو‌تخریب نمیکنم میسپارم ب خدا. میخواستم جوابتو بدم خیلی بدتر میدادم