2777
2789
خب باید براتون اضافه کاریش رو حساب کنن

حتمااااا  با ساعتی ۲۰ هزاتومن 😂😂 یه دروغم تفت دادن که اره ما ساعتی ۶۰ تومنش میکنیم و دروغ گفتن جدیدا هم تهدید کردن اگه بخوایید اعتراض کنید حذفتون میکنیم 

💫💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این روزا خیلی تاپیک های اینجوری میبینم خیلی دو دل شدم 🥲

عزیزم هیچ خیری نداره این مسیر پرستاری منم فکر میکردم فرق میکنه و اینا الان مجبورم واسه طرحم برم تا فقط مدرکمو بدن خیلیییی سختی داره خیلییییی اصلا تصورشم سخته برات اگه هودتو دوس داری نیاااا

💫💫 
متاسفم برای شعورت و تربیت کننده اسمن ۱۶ ساله بهتر از تو میفهمم چقدر بچه ای

عزیزم شما باید تو تاپیک های عروسک بازی باید کامنت بزاری 

خوب تو کار بزرگ تر ها دخالت میکنی فحش هم میخوری بعد بهت برمیخوره 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
وقتی یکی ناراحته باید درک کنن و حرف مفت نزنن اینجوری کسیم بهشون بی احترامی نمیکنه عقلشون که کم نیست

کافیه فقط ما دهنمون باز کنیم جواب درخور بدیم اونوقت میشیم بی ادب و بی تربیت و ... ما نباید جواب بدیم باید بذاریم بهمون توهین شده اگر جواب بدیم یعنی پرستار بدی هستیم

منک میام بیرون از این شغل واقعا ارزششو‌ندارع

تو اینستا یه نفر مهاجرت کرده بود پرستار بود گفت باید خاک ایرانو بوسید اینجا حتی تمیز کاری زیر پای پریض عوض کردنم  ظرف گذاشتنم با پرستاره