2777
2789
چ جرئتی داشتی افرین 👏

بهترین کار بود. هرشغلی که با مردم مجبور باشی سروکله بزنی سخته و اعصاب برات نمبمونه. ولی پرستاری با همون مردم داری تو لحظات بد سروکله میزنی. دیگه واقعا باید خیلیییی آدم بی‌خیالی باشی تا اعصابت آروم بمونه.

عزیزم کارانه و تعرفه هم میاد روشیه عده عادت به خود تخریبی دارن باور نکن

فقط خدا جوابتو بده بمن تهمت دروغگویی زدی روزای طرح خودتم میرسه وقتی داشتی زار میزدی از فشار کار یاد حرفای من خواهی افتاذ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار بود. هرشغلی که با مردم مجبور باشی سروکله بزنی سخته و اعصاب برات نمبمونه. ولی پرستاری با ه ...

کار خوبی کردی ارزششو‌نداشت باهم باید بشی ی آدم سنگدل ک هیچی واست مهم نباشه من نمیتونم

بهترین کار بود. هرشغلی که با مردم مجبور باشی سروکله بزنی سخته و اعصاب برات نمبمونه. ولی پرستاری با ه ...

الان ی سری چیزا برام روشن شد من چون از دور میدیدم عاشق این رشته بودم نمیدونستم تا این حد تحت فشار هستن پرستارا

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
عزیزم کارانه رو۶ماه ی بار ایا بدن ایا ندن:/امسال ب مناسبت روز پرستار کارانه های چندماه گذشتشونو دادن ...

خدمات بیمارستان ما ۱۴ میگیره

الان کف کفش ۱۵ تومن پرستار میگیره، که تعرفه کوفت زهرمار میاد روش

ما میپرسیم از بچه ها بیمارستان میگن ۲۰خورده ای میگیریم

با اینکه یه شهر کوچیک تو جنوب کشور هستش

بچه ها اتاق عمل و هوشبریم همینطور.. میکن ۱۸/۱۹تا میگیریم

ایشون نیمدونم دیگه کدوم شهر زندگی میکنه که میگه فقط ۱۳ میگیرم

عزیزم کارانه رو۶ماه ی بار ایا بدن ایا ندن:/امسال ب مناسبت روز پرستار کارانه های چندماه گذشتشونو دادن ...

البته که صددرصد داره حقمون اجحاف میشه

منم از خدامه حقوقا افزایش پیدا کنه.. 

ولی نه به اون شوریه که بعضیا میگم ۴۰/۵۰تا میگیریم

نه به این بی نمکی 

الان ی سری چیزا برام روشن شد من چون از دور میدیدم عاشق این رشته بودم نمیدونستم تا این حد تحت فشار هس ...

باید ی آدم بیخیال بداخلاق باشی برینی ب مردم اعصابت آروم بمونه منو اینجا نگاه نکن منفجر شدم دیگ از خستگی تو واقعیت در تمام این سال ها هیچوقت با مریضی بد حرف نزذم همیشه ازم تشکر میکنن ولی خودم نابود شدم.پرستارایی ک بی اهمیت تر باشن بیشتر طاقت میارن.من حتی بیشتر از شیفتمم وایمیستم و واس مریضا کار میکنم

باید ی آدم بیخیال بداخلاق باشی برینی ب مردم اعصابت آروم بمونه منو اینجا نگاه نکن منفجر شدم دیگ از خس ...

واقعا الان با حرفای شما و ی سری دیگه از پرستارا و حال روحی تون متوجه شدم اصلا مناسب من نیست من از اونام ک ب یکی ی چیزی بگم عذاب وجدان میگیرم 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
واقعا الان با حرفای شما و ی سری دیگه از پرستارا و حال روحی تون متوجه شدم اصلا مناسب من نیست من از او ...

وقتی شغلی داشته باشی ک با مردم خیلی زیادی در ارتباط باشی اونوقت میفهمی اعصاب واقعیت چقدرع وگرنه همه تو خونشون مهربون و نایس و گوگولی هستن

این قابل توجه یک عده که حمایت میکردن از کادر بیمارستانها.این نمونه بارز از بعضی پرستارها هست که قبلا من توتاپیک یک نفر توضیح دادم که متاسفانه بعضی از پرستارها اینقدر فیس و افاده دارن که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و اصلا فکر میکنن رییس بیمارستان اصلا خودشون هستن.البته قربون بعضی از پرستارها هم میرم که وقتی یک مریض یا همراه مریض میبینن انگار اعضای خانواده خودشون رو دیدن اینقدر که محبت میکنن به مریض و همراه.البته بیشتر تو بیمارستانهای دولتی هستن.و بیمارستانهای خصوصی خیلیاشون پر فیس و افاده هستن.بابا شما پزشک نیستید شما پرستارید و اسمش هم معلومه.پس از منبر بیا پایین.

بدترین طرحو با این حرفات خواهی گذروند چون منک حلالت نمیکنم

برو بابا 

مثل پیرزنا فقط بلدی نفرین کن

حلال نکن

من دارم شنیده ها  و تحقیقاتمو میگم... کی چیکار به کار تو داره هی به خودت میگیری چندان شخصیت مهمیم نیستی

اینو بپذیر