2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اتفاق هایی ک برای ما میوفته بر اساس باور هامونهینی یکی چون به طلسم و جادو اعتقاد داره براش طلسم ...

کلا دوستان اعتقاد ندارند در زندگی احتمال هر اتفاقی هست چه خوب چه بد و دوست دارن اتفاقات زندگیشونو ربط بدن به جادو جمبل 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

یا خدااا

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

چرت اند پرتچون باور داشتن براشون اتفاق افتادهوگرنه چیزی به اسم طلسم و دعا وجادو جنبل نیس

چرا عزیز باور کن هست جهان ما پر از انرژی مثبت منفی خیر و شر هس تو قران هم اومده ک جن و انس وجود دارن ی عده از خدا بیخبر با ی سری کارای شیطانی گرفتن جن ب عنوان موکل خیلی کارا میکنن. بخدا همین الان میخاستم تاپبک بزنم راجبش صحبت کنم منو همسرم عقدیم از اول ی تعدادی نمیخاستن ما ب هم برسیم ینی یک روز خوبیم ی روز بی دلیل بحث مون میشه. الان دیشب باهم بدون هیچ دلیلی سر یک چیز مزخرف چرت بحث مون شد ظهر زنگ زدم بهش انقد سر سنگین جوابمو داد باز همین ده دقه پیش خودش زنگ زده خانوم گلم چطوره ینی واضحه ک بابا این ی چیزیش میشه. 

کلا دوستان اعتقاد ندارند در زندگی احتمال هر اتفاقی هست چه خوب چه بد و دوست دارن اتفاقات زندگیشونو رب ...

اره دقیقا

یکی ام میخواد دوتا چیز حسابی بگه حمله میکنن

درصورنی ک اگه همون دوتا کامنتی ک گذاشتم رو دقیق بخونن و زندگیش کنن هرگز هیچ طلسمی براشون کار نمیکنه