2777
2789
چرا عزیز باور کن هست جهان ما پر از انرژی مثبت منفی خیر و شر هس تو قران هم اومده ک جن و انس وجود دارن ...

بله من منظورمو بد گفتم

هم هست هم نیست

هست برای کسایی که به وجود طلسم باور دارن

و نیست برای کسایی که به وجود طلسم باور ندارن

منم به انرژی معتقدم و اتفاقا اگه به جای طلسم بگن انرژی منفی پاشونده زندگیو بهتر میپذیرم😘🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقایکی ام میخواد دوتا چیز حسابی بگه حمله میکنندرصورنی ک اگه همون دوتا کامنتی ک گذاشتم رو دقیق ...

یه هفته پیش تو خبر خوندم که به خانم ف ال گیری تهرانی روزی ۵۰ میل درآمد داشته 

فکر کن از سادگی و اعتقاد آدما خیلی خیلی راحت میشه پول دراورد

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
تو قرآن گفته جادوگر وصاحر وجود داره

گلم ببین هم دعا هست هم طلسم هم جادوگر  قرآن هم راجع بهش نوشته منم اینارو میدونم 

ولی وقتی اعتقاد و باور داشته باشی که قدرتی ما فوق همه قدرت هاست و تمام اختیار جهان تمام و کمال در دستشه وتا اون نخواد برگی از درخت نمیفته هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه بر تو اثر کنه 

یه هفته پیش تو خبر خوندم که به خانم ف ال گیری تهرانی روزی ۵۰ میل درآمد داشته فکر کن از سادگی و اعتقا ...

واقعا

نمونه اش یکی از اشناهامون  ک بارها دعا گرفت از اینو اون برای یه بنده خدایی ولی اصلا کار نمیکرد😑😂 

چون اون طرف هیچ اعتقادی به دعا و طلسم نداشت تازه روز به روز بهترم میشد وضع زندگیش

واقعانمونه اش یکی از اشناهامون ک بارها دعا گرفت از اینو اون برای یه بنده خدایی ولی اصلا کار نمیکرد� ...

🤣🤣

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

نمیدونم چرا این کارا رو میکنن نزدیک ترین ادم ب من بعد رفتنش از اتاقم دعا پیدا کردم زیر قالی. ب بهانه اینکه برم ببینم چقد جهاز خریدی من خرید جهازم با خودمه. درسته بالاتر از قدرت خدا هیچ قدرتی نیس اما کم نیستن کسایی ک با چشم زخم با دعا زندگی طرفو نابود میکنن. خود امام علی ام گفتن نصف کسایی ک تو قبرستون زیر خاکن بخاطر چشم زخمه. ب من گفتن سوره بقره پخش کن هرچی طلسم دعا باطل میکنه روز اول برا خودم مشکل ب وجود اومد روز دوم همسرم تصادف کرد ک الان ماشین جمع شده بازم گفتم ن ادامه میدم روز سوم برا برادرم مشکل ب وجود اومد ک ینی من نشستم رو ب قبله زار زدم ک من چکار کنم چرا اینطوری میشه 

چرت اند پرتچون باور داشتن براشون اتفاق افتادهوگرنه چیزی به اسم طلسم و دعا وجادو جنبل نیس

دعای جدایی زن و شوهر توقرانم درموردش گفته شده 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بله من منظورمو بد گفتمهم هست هم نیستهست برای کسایی که به وجود طلسم باور دارنو نیست برای کسایی که به ...

انرژی منفی ام ب همین ادما برمیگرده ب چشم زخم ب خیلی چیزا. مادر من سالم بخدا اگ ی مریضی بگی داشت هرسال مسافرت با کاروان میرفتیم همسایمون سال سوم ک داشتیم میرفتیم برگشت گف خدا شانس بده همش ب مسافرت ان برگشتیم مادرم حالش بد همش خون دماغ همش گلاب ب روت پس میاورد بردیمش دکتر گف سرطان داره ینی من از چشم زخم این مردم نابود شدم