2777
2789

کلا ۲ بار بیشتر منو ندیده ... اولش فک میکردم یه کراش زدن ساده ست ... ولی الان هر لحظه بهش فکر میکنم ... 

توو محل کارم باهاش برخورد داشتم و ...

تازه فهمیدم روانشناس و مشاورم هست ... 

دوس دارم برم پیشش مشاوره ... که فقطط بیشتر ببینمش ... میدونم این حس همیشه توو قلبم باقی میمونه ...((( 

اینقدرر بهش فکر میکنم که حتی نمیتونم درس بخونم.... چراااا اینطوری شد آخه....💔💔

خودم متولد ۸۲ ام ... فک کنم اون ۳۲ سالش بشه ... شما بودین چیکار میکردین؟؟!   ای کاش این همه احساسی نبودم... دوس دارم بهش برسم🥲 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم بستگی به شرایطت داره.

اگر میدونی هیچ جوره امکان رسیدن بهش وجود نداره چه از نظر خانواده ی اونا و شما چه از نظر احساس اون 

بهش نزدیک نشو هرچقدرم که سخته.

نزدیک بشی احساسی تر میشی اگه عشقت یه طرفه باشه  کلا به فنا میری (تجربه جوونیام)

برو پیشش مشاوره همه اینایی که گفتی را بگو فقط نگو اون شخص کیه ببین چی راهنمایی میکنه

واقعاااا برم؟ آخه بدیش اینه توو محل کارمم هست ... پرونده ام زیر دستشه😬💔

ازش دوری کن هر چقدر بهش نزدیک بشی خاطره های مزاحم بیشتری تو مغزت میمونه که بعدا اذیتت میکنه

من تا حالا نه دوس پسر داشتم ... نه عاشق کسی شدم... اولین باره که حس میکنم یکی رو دوست دارم... اینم شانس منه💔💔

واقعاااا برم؟ آخه بدیش اینه توو محل کارمم هست ... پرونده ام زیر دستشه😬💔

میدونی برو پیش یه مشاور و بگو این شرایط پیش اومده تا کمکت کنه و راه هایی بهت میگه که مطمئن بشی حست واقعیه یا نه

چون اینجا هرچی بگیم ممکنه بد بشه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
نرووو کارت رو به احساست ترجیح بده

میدونید من دانشجو معلمم ... ایشون کارشناس استخدام اداره مونه ... خیلی آقای خوش برخوردیه .. میدونمم که مجرده ... خودشم مشاور و روانشناسه و حتی مشاوره حضوری هم میدن ... کلا هم ۲ بار بیشتر منو ندیده ...خیلیییی توو فکرمه ... شب و روز بهش فکر میکنم ... 

ببین عزیزم بستگی به شرایطت داره.اگر میدونی هیچ جوره امکان رسیدن بهش وجود نداره چه از نظر خانواده ی ا ...

چقدررر من بدشانسم💔💔

نمیدونم امکان رسیدن بهش هست یا نه ... 💔

آخه یک ماهه دائم بهش فکر میکنم ... یعنی یه حس زودگذره؟؟ ای کاش هیچوقت نمیدیدمش ....

ازه من تو سن 19 سالگی تا 1 سال به یه مرد فکر میکردم اما خدارو شکر میکنم بهش نزدیک نشدم یه احساس دروغ بود به مدت زمانش نگاه نکن