2777
2789
عنوان

تمام عمر هر چی یادمه

49 بازدید | 10 پست

همسرم قهر بوده با من

حالا سر روز مرد درخواست ی کادو برند کرده قهرم نمیکنه هیچ جوووووره.کلی ذوق کادو رو داره ک کی میگیری خودم انتخاب کنم......منم حقیقتا دلم نمیخاد بگیرم.دلم ب هیچی خوش نیس

اگه پولشو داری بگیر خب چه اشکالی داره 

یه جشن کوچولو بگیرید جفتتون حال هم رو خوب کنید

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا روز زن ب من ی چیزی داد ک مربوط ب پس اندازه یعنی اسما داد ب من ولی عملا میخاد بفروشه

آها خب پس انداز هم واسه آینده هر دوتونه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

شرایط عاطفی ما عین همه نیس دل و دماغ هیچیو ندارم

عزیزم بخواه که شرایط خوب بشه و واسش تلاش کن 

امیدوارم موفق باشی

منم بگیرم بیشتر دلم میخاد ی چیزی باشه ک اسما بهش بدم ولی نهایتا مال خودم باشه عین خودش

آها خب قصدت تلافیه

به نظرم این بار رو چیزی که دوست داره رو بخر 

مناسبت بعدی تو هم یه چیزی بگو واست بخره و هی تکرار کن و ذوق کن مثل خودش