2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 142 پست
انشالا که ندیده کسی! وگرنه صداش در میومد ولی خب به زور نبرده تورو! خودت رفتی باهاش!

بخدا به زور بردم توی دستشویی توی پارک دیدمش میتونستم همون موقع فرار کنم ولی جدیش نگرفتم اصلا ازش بدم میاد فکر کردم فقط میخواد اذیتم کنه بره همیشه منو میدید تیکه مینداخت گفتم الانم میره جدیش نگرفتم تا کشیدتم برد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متأسفم میفهمم چ حالی داری💔ولی میشه واضح تر بگی چجوری بزور بردت تو دستشویی پارک؟ ینی خفتت کرد بزور؟ا ...

چند بار گفتم ولی برای اینکه متوجه بشید من حتی اینو به مسخره میگرفتم همیشه بهم تیکه مینداخت بعدم که اومد منو گرفت میتونستم همون اول فرار کنم ولی خودمم میخواستم یه جوری حرصمو سرش خالی کنم که اون بره نمیدونستم چی میخواد دستشویی هم دقیقا همون جا بود 4 تا پله می خورد می رفت پایین کشیدتم برد  

اول کامنت رو درست متوجه شو بعد ریپلای بزن! خودش پرسیده که آیا بنظرتون کسی دیده منو؟ منم گفتم انشالا ...

کاش یکم شعور داشتین، تو الان نه از دختره دفاع کردی مرد ستیز هم هستی، تو چی هستی واقعا، هرکی جای اون بود از حرفت ناراحت میشد منم بهت اخطار دادم که وافعا حرف قشنگی نزدید، برای مرد های کنارتون متاسفم که باعث شده همچین تفکری درباره تمام مرد ها داشته باشید

این اگه پشیمون بود اینجا پیام نمی دادخوش خوششم شده

خدا لعنتت کنه باشه؟ میدونی داری چه تهمتی میزنی به پیر به پیغمبر به خدا قسم منو به زور برد من به خانوادمم نگفتم به کی بگم اومدم اینجا هم یکم در و دل کنم هم ازتون خواهش کنم دعا کنید خدا آبرومو بخره بخدا ازت نمیگذرم  

به زور برده چطور کسی تو مسیر ندید کمکت کنه؟داد میزدی

دیر فهمیدم میخواد چیکار کنه خودمم از این حرصم می‌گرفت اولش منم میخواستم اذیتش کنم بعدم که بردم تو دستشویی ترسیدم کسی ببینه و بفهمه از مدرسه تعطیل شده بودیم آخرشم که همکلاسیم اومد رد شد الان دست به دامن خدام که فقط این منو ندیده باشه