2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

4361 بازدید | 144 پست

توروخدا جزئیات ازم نپرسید خیلی حالم خرابه طرف آشنا بود از مدرسه بر می گشتم تو پارک همو دیدیم به زور اومد بردتم تو دستشویی دستمالیم کرد میخواست لباسامو در بیاره مقاومت کردم عصبی نبود می خندید یادم میاد می ترسم نمیزاشت برم ولی وقتی مقاومت می کردم دیگه لباسامو به زور در نیاورد میتونست ولی نکرد صدای در و کلید اومد ترسیدم گفتم الان درو می بندن تا گذاشت بیام از تو دستشویی بیرون کسی نبود ولی همکلاسیم اومد رد شد نمیدونم دید یا نه بیشتر از همه می ترسم اون دیده باشه خیلی می ترسم خیلی دست مالیم کرد التماسش می کردم ولم نمی کرد ولی اصن به درک فراموش میکنم فقط توروخدا دعا کنید همکلاسیم منو ندیده باشه تا اومدم خونه نشستم قرآن خوندم انقد حالم بده اصلا فکر میکنم تقصیر خودمه با اینکه هیچ کاری نکردم خدایا تنها چیزی بود که فکر می کردم هیچوقت برام اتفاق نمیوفته باورم نمیشه به این روز افتادم حالم به هم میخوره اعصابم خورده تو صورت خانوادم که نگاه میکنم یه جوری میشم به لطف خدا از دستش فرار کردم فقط خواهش میکنم برام دعا کنید کسی منو ندیده باشه شرفم به باد میره😭💔

نترس عزیزم تا خدا نخواد ابروت نمیره 

خوبه پشیمونی 

سعی کن محکم باشی درقبال این افراد

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو قربانی نیستی و یه بازمانده ای همه بهت افتخار میکنیم که تو این شرایط خودتو حفظ کردی و اصلا سر همچین موضوعی خودتو درگیر نکن همه میدونیم سخته و درک میکنیم و باید قبول کنی که میگذره و اصلا تقصیر تو نبوده و نیست

انشالا که ندیده کسی! وگرنه صداش در میومد ولی خب به زور نبرده تورو! خودت رفتی باهاش!

در جواب کسی که داشت بهش تعرض می‌شد میگی ایشالا کسی ندیده خودت رفتی باهاش؟ یکم تفکر کافیه

عزیزم اگه مامانت اوکیه بهش بگو حتما اگه آشناعه طرف اگه نه پاشو دو رکعت نماز به نیت ام البنین بخون و ۵ تومن صدقه بده به نیت حفظ آبروت ❤️❤️❤️اروم باش 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
نترس عزیزم تا خدا نخواد ابروت نمیره خوبه پشیمونی سعی کن محکم باشی درقبال این افراد

به خدا التماس کردم آبرومو بخره پشیمونم بخدا پشیمونم اصلا خودم نمیدونم برای چی خودم قربانیم ولی پشیمونم احساس گناه دارم فکر میکنم تقصیر خودمه😭💔

متأسفم میفهمم چ حالی داری💔

ولی میشه واضح تر بگی چجوری بزور بردت تو دستشویی پارک؟ ینی خفتت کرد بزور؟

انقدر قدرت بدنیش زیاد بود ک نتونستی خودتو از دستش بکشی فرار کنی همون موقع؟

باید میزدیییییش

تلخ ولی عمیق..