2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا التماس کردم آبرومو بخره پشیمونم بخدا پشیمونم اصلا خودم نمیدونم برای چی خودم قربانیم ولی پشیمو ...

این حس طبیعیه عزیز من اروم باش 

شما به جسمت تعرض شده احساس کثیفی داری کاملا طبیعیه 

این که خودتو گناه کار بدونیم طبیعیه 

بهتر میشی

فقط کاری که باید بکنی اینه نباید سمت این ادمای سمی بری و دور باشی

این دوستمم یه تلنگر بود که خدا بهت زد تا بفهمی فرق بین ابروداریت و ابروبریت یه تاره موئه حواست باشه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حتما به بزرگترت اطلاع بده اینجور موقع ها مامانم میگه با تمام قدرت جیغ بزن یکی بیاد سراغت

میترسم بهشون بگم میترسم من هیچوقت از بابام حس اینکه روم غیرت داشته باشه نگرفتم وقتی 10 شب می فرستادنم خونه داییم چیز ببرم براشون خیلی چیزای دیگه دیدم می ترسم اصلا نتونه پسره رو پیدا کنه هیچ برای خودم بدتر بشه

در جواب کسی که داشت بهش تعرض می‌شد میگی ایشالا کسی ندیده خودت رفتی باهاش؟ یکم تفکر کافیه

اول کامنت رو درست متوجه شو بعد ریپلای بزن! خودش پرسیده که آیا بنظرتون کسی دیده منو؟ منم گفتم انشالا ندیده وگرنه صداش درمیومد..  و اینکه تو پارک چه جوری میتونه به زور ببرتش دسشویی؟ نمیتونست جیغ و داد کنه؟ طرف آشناش بوده و دوس پسرش بوده. خودش با میل خودش رفته دسشویی حالا هم پشیمونه.  انشالا خدا ببخشه و درس عبرت باشه واسه باقی روزهای عمرش! که به شما مردای کثیف اعتماد نکنه!

این اگه پشیمون بود اینجا پیام نمی دادخوش خوششم شده

تو پیششی الان ؟ 

خدا میبخشه بنده خدا نمی بخشه ؟ عجب 

یارو گناه کبیره میکنه توبه میکنه خدا میبخشه ما چرا نبخشیم ؟ به ما چه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

به زور بردت دستشویی مگه میشه ؟؟ چند سالته ؟ بعد از این مراقب باش

این منو می‌شناخت ازش بدم میومد 17 سالمه تو راه برگشت از پارک رد شدم سر ظهر سوت و کور بود اینم اونجا بود یهو منو دید اومد سراغم اول جدیش نگرفتم دستمو گرفت کشید بازم جدی نگرفتم بش میگفتم ولم کن فک کردم فقط میخواد اذیتم کنه بره ولی کشیدم تا برد توی دستشویی خیلی نزدیک بود 

پشیمون بورناراحت بودیا ترسیده بوداینجا جار نمیزد

عجب 🫤