2777
2789
عنوان

مورفولوژی و تحرک

58 بازدید | 10 پست

تعداد کل اسپرم=۲ سی سی×۸۵=۱۷۰میلیون اسپرم

مورفولوژی   نرمال =۳‌‌   

تحرک کلاس a +b= ۲۳درصد

Ph=7

Agglutinateion =few

شاخصه های نمونه آزمایش 

ممنون میشم شرایط رو بررسی کنید

تعداد خوبه ولی اسپرمای با تحرک خوبش کمه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

میکن مورفولپژی بایذ جهاردرصد باشه دگ حداقلش

تحرک هم ۱۵ درصد باشه نهایت

دگ بالا تر از ۱۵ درصد ینی ضعیف یکم

مورفولوژی پایین جهاردرصد هم ینی ضعیفه دگ

ینی فقط ۳ درصد اسپرم ها شکلشون درسته مابقی خرابه

الان اینا بعد از مصرف دارو هست یا قبل از مصرف دارو؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میکن مورفولپژی بایذ جهاردرصد باشه دگ حداقلشتحرک هم ۱۵ درصد باشه نهایتدگ بالا تر از ۱۵ درصد ینی ضعیف ...

۸دوره آمپول زدند 

جالبه قبل این آزمایش شرایط بهتر بود (البته اولین آزمایش مرکز ناباروری نبود ؛این ازمایش رو مرکز ناباروری دادیم)

و دکتر متخصص ناباروری مردان این آزمایش رو دید گفتند همسرتون هیچ مشکلی ندارند همسرتون🙄😶😕

اقدام با دارو درمانی داشتیم که طبیعتا با این اوضاع نشد

من شک کردم و خودم بررسی کردم و مجدد اورولوژیست بعدی بردم گفتند باید دو مدل سونو بدیم 

۸دوره آمپول زدند جالبه قبل این آزمایش شرایط بهتر بود (البته اولین آزمایش مرکز ناباروری نبود ؛این ازم ...

اره خب الان ازمایشی ک شما نوشتید رو میگن اره برید طبیعی اقدام کنید ممکنه بارداری صورت بگیره

دکتر اورولوژی به همسر منم گفت برو طبیعی اقدام کن تحرکش ۲۸ درصد شده بعد از مصرف دارو 

اما دکتر زنان گفت ۱۵ درصده که خوبه 

۲۸ درصد معمولیه اما ضعیفه دیرباردار میشید یا ممکنه نشید 

بستگی به بدن خانم هم داره دگ

بدن منم زیاد قوی نیست تخمدان هام اسپرم همسرمم ۲۸ درصده تحرکش مورفو هم ۲ ذرصذه خب نگرفته فعلا

این ماه میخایم آی یو آی کنیم 

اگر نشد ای وی اف چاره نیست

۸دوره آمپول زدند جالبه قبل این آزمایش شرایط بهتر بود (البته اولین آزمایش مرکز ناباروری نبود ؛این ازم ...

ازمایشگاه های مراکز ناباروری صحیح هستند

دگ با کصرف دارو ها همین ها هستند دگ 

یا باردار میشید یا نمیشید اما اگر طبیعی چند ماهه اقدام کردید نشده برید دکتر زنان برای ای وی اف یا ای یو ای 

چون بدن همسرتون الان درصداش اینه سال بعد ممکنه بدترم بشه

اسپرم لامصب نباید چیزیش باشه اگر باشه خیلی سخت جل میشه یا حر نمیشه

ما هم بچه نداریم الان ۴ ماهه اقدام طبیعی بودیم نشدیم 

تحت نظر دکتریم گرفتار شدیم بخدا

ازمایشگاه های مراکز ناباروری صحیح هستنددگ با کصرف دارو ها همین ها هستند دگ یا باردار میشید یا نمیشید ...

فردا وقت سونو دارند همسرم

شاید واریکوسل داشته باشند (البته دکتر اول تشخیص داده بودند)

من ۳۴ و شوهرم ۴۰ ساله هستیم

نمیدونم با این شرایط دارودرمانی کنیم یا آی یو آی 

ازمایشگاه های مراکز ناباروری صحیح هستنددگ با کصرف دارو ها همین ها هستند دگ یا باردار میشید یا نمیشید ...

یعنی با مصرف دارو 

تحرک و مورفو  بالا نمیره؟ 

آخه مورفو و تحرک شوهرم زیر معیار آزمایشگاهس هست پس چرا دکتر گفت مشکلی اصلا ندارند 😶

فردا وقت سونو دارند همسرمشاید واریکوسل داشته باشند (البته دکتر اول تشخیص داده بودند)من ۳۴ و شوهرم ۴۰ ...

هر کاری میکنید زودتر کنید سنتون هم کم نیست مث ما

منم ۳۲ هستم همسرم ۴۲

یعنی با مصرف دارو تحرک و مورفو بالا نمیره؟ آخه مورفو و تحرک شوهرم زیر معیار آزمایشگاهس هست پس چرا د ...

بیین میگن دگ

بیین این معیار ها هم بد نیست اما ممکنه یا خیلی طول بکشه باردار کنه یا ممکنه باردار اصلا نکن

یا اگر کنه عامل سقط شه

میگم ک بستکی به بدن زن هم داره ک گیرایی رحم زن جطوری باشه