2777
2789
عنوان

جاریم زایمان کرد جواب تلفن منو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 59 پست
اسی من زایمان کردم سه چهار روز بعد گوشیمو از تو وسایلام پیدا کردم خاموش شده بود انقدر سرم شلوغ بود خ ...

منم اولش همین فکر رو کردم واسه همین دو روز بعدم زنگ زدم جواب نداد یعنی گوشیش خاموشم نبود زده بوده شارژ بعد دیدم تو اینستا فعاله پس فهمیدم از قصد جواب نداده

ولش کن بعضی ها ارزش خوبی کردن ندارن....جاری من یه ماه دنبال شوهرم بود که بیا برای برات کارپیدا کن بیکاره شوهرساده من براش کارپیداکرد کارخانه یکی از دوستاش بسته بندی کود کشاورزی ...این چهار روز رفت و بعدزنش زنگ میزنم به صاحبکارکه شوهرم نمیادپولشو بده اون طرف زنگ میزنم به همسرم میگه اینم ناراحت میشه به جاری ام زنگ میزنم که چرا زنگ زدی اگه شوهرت نمی‌رفت خودش به صاحبکارمیگفت یا به من می‌گفت من خودم زنگ میزدم اونم پرو گفته ببرش سر مغازه خودت...هزاربار شوهرم بردنش طرف دستش کجه...کلی خوبی بهشون کرده تو ساخت خونه و کلی کار دیگه...دعواشون میشه زنگ زد به من کلی به شوهرم فحش داد و نفرین کرد...زمونه عوض شده آدما ارزش خوبی کردن ندارن بعضی هاشون....

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه سه بار بهش زنگ زدم دیگه خیلی خودمو کوچیک میکنم اگه بهش پیام بدم

همون. ازت ناراحته که عیادت نرفتی تو هم بذار یه مدت بعد بردو چشم روشنیش رو هم ببر ولی زنگ نزن پیامم نده.

خدایی مگه خانواده شوهربیمارستانم میرن؟میان خونه دیگه نه؟

منم همینو میگم مادرش نبودم زودتر از اون تو بیمارستان باشم فرداشم بیمارستان بود زنگ زدم ولی باز جواب نداد

منم همینو میگم مادرش نبودم زودتر از اون تو بیمارستان باشم فرداشم بیمارستان بود زنگ زدم ولی باز جواب ...

یه روزه همش بیمارستات.

اگه عاقل بودصب میکرداگه خوته دیدنش نمیرفتی این رفتارونشون میداد.

بزارباولیعهدش خوش باشه

این ک دیگه شمشیرروازروبسته

ولش کن بعضی ها ارزش خوبی کردن ندارن....جاری من یه ماه دنبال شوهرم بود که بیا برای برات کارپیدا کن بی ...

همیشه طلبکارن اینام چون یه بار از ما پول خواستن ندادیم اینجوری کردن در صورتی که کلی قبلا بهشون خوبی کردیم

فقط برا من عادیه که اسی بیمارستان نرفته؟

مگه برا زتیمان چقدر می مونن تو بیمارستان

من کلا ی شب موندم

حالا مادر یا خواهر برن عیادت ی چیزی آخه چه واجبه جاری بلند شه بره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

فقط برا من عادیه که اسی بیمارستان نرفته؟مگه برا زتیمان چقدر می مونن تو بیمارستانمن کلا ی شب موندمحال ...

نه واقعا درستشم همینه ادم روزی که زاییده حوصله خودشم نداره بعد ۴ تا غریبه تر بیان تو‌اون حال بخوان تبریک بگن ،ادم اون روز فقط می خواد درجه یکاش بیان که یکم مراقبش باشن

همیشه طلبکارن اینام چون یه بار از ما پول خواستن ندادیم اینجوری کردن در صورتی که کلی قبلا بهشون خوبی ...

دقیقا...بخدا شوهرم دوماه مریض بود برادرش حتی یه زنگ هم نزد حالشوبپرسه چه برسه بیاد سر بزنه...بعدم سر اضافی فحش میدن و نفرین میکنن ...واقعا بعضی ها نمک نشناس هستن زنه زنگ زده صدای شوهرش هم بود فک کن یه برادر چقدر باید پست و بی چشم رو باشه که زنش کناردستش برادرشو فحش بده و نفرین کنه...بخدا ما هم مشکلات خودمون رو داریم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
من باشم به برادرشوهرم زنگ میزنم و تبریک میگممیگم، میخواستم یه فلانی هم تبریک بگم اما چند بار زنگ زدم ...

شوهرم زنگ زد به داداشش تبریک گفت خیلی سرد جواب داد ،اونم گفت ولشون کن دیگه بهشون زنگ نزن

نه واقعا درستشم همینه ادم روزی که زاییده حوصله خودشم نداره بعد ۴ تا غریبه تر بیان تو‌اون حال بخوان ت ...

برا من که فقط خواهرام اومدن

بعد که اومدم خونه تو حین خونه رفتن هم تصادف کردم که مادرشوهر گرامی اومد ۴تا تیکه بارمون کرد که خسارت بالا آوردین

و خواهر شوهرا هم هم دوتاش اومدن در حد ۵ دقیقه اونم دست خالی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شوهرم زنگ زد به داداشش تبریک گفت خیلی سرد جواب داد ،اونم گفت ولشون کن دیگه بهشون زنگ نزن

اگه سرد جواب داده ولشون کن، فدای سرت

گفتم شاید رابطه با برادرشوهرتون خوبه خیلی