2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم می‌خواد برای شوهر من تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 83 پست
بگه عزیزم.برات مهم نباشهبنظرم یا زنگ بزن کنسل کن یااگه دلت راضی نیست نرو.حرفشون برات مهم نباشه همونط ...

عمرا که کنسل نمیشه کرد چون دونه دونه می‌خواد بیاد خونمون نرم میشه یه دعوا همش گردن من 

سلامت باشی گلم من خودم اعصابم نمیکشه حوصله حرف و حدیث داستان ندارم چه تو زندگیم باشن چه نباشن چه سود ...

نمی‌دونم اعصابم خورده از طرفی باز اون زنی که شوهرم باهاش بوده بهش اس داده چه تبریک عاشقانه ای فرستاده برای این 

منم پیدا کردم و گفتم فقط به همشوت میگم الان فرصت خوبیه 

ابرو برات نمیگذارم مدرک هم دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من فقط به برادرش گفتم اونم مطمینم نمیگهاخه همین مادر این دختر خیلی از شوهره من تعریف می‌کنند دکتر ...

نههههههههههه اشتباه نکن به خواهرش نگو پخش میکنه بعد نمیگه بتو وفادار نبود که میگه فلانی در حد برادرم نبود برادرم میخاس جدا شه

وقتی دید یا شنیدی از شوهرت تعریف میکنه بگو فلانی جون هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه البته بخنده بگو بهش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

نمی‌دونم اعصابم خورده از طرفی باز اون زنی که شوهرم باهاش بوده بهش اس داده چه تبریک عاشقانه ای فرستاد ...

شماره اون زنه رو داری ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

نههههههههههه اشتباه نکن به خواهرش نگو پخش میکنه بعد نمیگه بتو وفادار نبود که میگه فلانی در حد برادرم ...

مامانم گفت بگو کم قد قد کنن 

نه همه میدونن من از سرش هم زیادیم

ماشین بهش ندادم؟ جهیزیه کامل ندادم ؟ بچه ندادم ؟ دردش چی بود 

نه اینا این طوری نیستن پخش کنن خجالت میکشن چون خیلی مثلا این شوهر منو قبول دارن و میزنن تو سر بقیه که ببین فلانی چطوریه

چه آقایی چقدر چشم پاک 

ابروشون میره منم به شوهرم گفتم طلاق نمیگیرم فقط میام سر کارت به همه میگم همین بعدم میره که متونی سرت رو بلند کنی 

اسی شاید میدونه بینتون شکر ابه میخواد حال و هواتون عوض بشه؟هان؟

این دختره ؟؟؟؟ بخدا نو نمی دونی چه زبون نیش داری داره 

یعنی عروسشون ۷ ساله عروس اینا شده فقط ۴ بار اینا رو ما خبر داریم کلا قهر رفته از دست این 

فقط جنبه خودشیرینی که ببینید چقدر رابطه من و داییم خوبه

زنش حتی عرضه نداره تولد برای داییم بگیره 

مامانم گفت بگو کم قد قد کنن نه همه میدونن من از سرش هم زیادیمماشین بهش ندادم؟ جهیزیه کامل ندادم ؟ بچ ...

اگه میدونی نمیگن بگو

شماره اون زنه رو داری ؟

اره دارم یکی که نداره اشغال تا حالا ۳ تا عوض کرده

اینم اتفاقی دیدم 

خونه خواهرش یه دعوایی تو اتاق باهاش درست کردم

گفتم چرا نگه داشتی ؟ همین الان به همه نشون میدم ابرو برات نمیگذارم

میگه زن ول کن نیست بخدا اون پیام داده چکار کنم؟ گفتم برو بابا 

این دختره ؟؟؟؟ بخدا نو نمی دونی چه زبون نیش داری داره یعنی عروسشون ۷ ساله عروس اینا شده فقط ۴ بار ای ...

پس اگر اینجوریه و میخواد سرک بکشه حتما حتما برو بهترین لباستم بپوش کلی هم به همسرت نزدیک شو حالشو بگیر

آفرین دیدیبعد بخدا بگی دارم میمیرم میگن ما کار داریم ببخشید

خب ببین جریان تو شوهرت رو میدونه؟؟

اگه میدونه بنظرم بهش بگو اگه لازم میدیدم خودم براش جشن میگرفتم نمیخواست شما پر رو ترش میکردین

خب ببین جریان تو شوهرت رو میدونه؟؟اگه میدونه بنظرم بهش بگو اگه لازم میدیدم خودم براش جشن میگرفتم نمی ...

نه به این نمیگم چون میدونم خوشحال میشه و میگه از بس،تنهاش گذاشته رفته و کلی چرت دیگه که دروغ 

من خونه بودم با زنه رفته بودن رستوران 

اگه میدونست و تولد می‌گرفت زنگ میزدم مادرش میگفتم اون بلا میاره سر من و بچه هاش بعد شما تولد میگیرین ؟