2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم می‌خواد برای شوهر من تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 83 پست
اسی اشتباهات قبلیتو جبران کن محلش نده به شوهرتم بگو هر موقعه دلم باهات صاف شد جشن میگیریم

ببین اگه تو این شرایط نبودم اصلا برام مهم نبود 

من خود شوهرم وقتی خانواده ام برام تولد میگرفتن نمیدونی چکار می‌کرد 

کاری کرد الان نزدیک ۶ سال هست تولد نگرفتم و کلا خونه خودمون میمونم 

همش میگفت اونا تولد گرفتن من کادو الان بهت چی بدم ؟ 

میگفتم خب تو که میدونی چندم تولدمه خب یه چیزی زودتر میگرفتی 

دیگه کلا کنسل کردم 

انشاالله زندگی خودت میره لبه پرتگاه از اون بالا پرت میشی دایی‌شو دوست داره سال به سال بهش زنگ نمیزنه ...

راستش منم عید به عید با کل فامیل در ارتباطم رابطمو قطع کردم آرامشم بیشتره هرچی شوهرم میگه زشته اینجوری اجتماعی گریز میشی نمیتونم قبول کنم خانواده پدری و مادری رو مخصوصا بعد از فوت مامان و بابامم 

ولی سرم تو زندگی خودمه  بچمو بزرگ میکنم سرکار میرم کارای خونمو میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا رابطی دایی و خواهر زاده خیلی صمیمیه کلا. شوهر منم واسه بچه های خواهرش همه کاری میکنه.

منم با داییم صمیمیم

ولی روز تولدش فقط زنگ میزنم یا نهایت برم خونشون 

این کارا و کیک رو کیگذارم عهده خانمش 

شاید اصلا نخوان بگیرن شاید دو تایی بخوان 

به همین روال ادامه بده باید سه  چهار تا دیگه شوهر کنه معمولا مردا از این رفتارهای خانمشون که هی دایی و عمو کنه خوششون نمیاد حالا اگه مجرد بود یه چیزی  مردم واسه بچه خودشونم به زور تولد میگیرن

منم با داییم صمیمیمولی روز تولدش فقط زنگ میزنم یا نهایت برم خونشون این کارا و کیک رو کیگذارم عهده خا ...

میدونی به سبک زندگی و طرز فکر طرف هم بستگی داره یکی مثل شما رعایت خیلی چیزا رو میکنه یکی نمیکنه ولی خوب دلیلی نداره که باهاش راه بیای خیلی محترمانه برخورد کن که شان خودتم زیر سوال نره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

الان ازاینکه خواهرزادش تولد بگیره ناراحتی؟چرا؟داییشه.چرارو خواهرزادش حساسییااینکه چون خیانت کرده لیا ...

نه قبل خیانت اصلا برام مهم نبود میگفتم عیب نداره خانواده اش هستن و منم کمک می‌کردم

وای الان میگم شوهرم میگه تو دلش بفرما تو نمیگیری خانواده ام برام می‌گیرن

به همین روال ادامه بده باید سه چهار تا دیگه شوهر کنه معمولا مردا از این رفتارهای خانمشون که هی دایی ...

همون ببخشید بالای ۳ تا شوهر کرده اینجا نگفتم 

منم با داییم صمیمیمولی روز تولدش فقط زنگ میزنم یا نهایت برم خونشون این کارا و کیک رو کیگذارم عهده خا ...

این خانم خود شیرینه توش بحثی نیست مخصوصا اینکه داره با شوهر جدیدش میاد 

وگرنه کی واسه داییش جشن میگیره 

من میگم شما خودت رو ناراحت نکن و تو زندگیت بحث نیفته برو و یه شب رو تمومش کن برگرد سر خونه زندگیت 

راستش منم عید به عید با کل فامیل در ارتباطم رابطمو قطع کردم آرامشم بیشتره هرچی شوهرم میگه زشته اینجو ...

خدا بیامرزه 

منم کلا با هیچ کدوم از فامیل رفت و آمد نمیگنم چون شهری که زندگی می‌کنم دوره 

نه قبل خیانت اصلا برام مهم نبود میگفتم عیب نداره خانواده اش هستن و منم کمک می‌کردموای الان میگم شوهر ...

البته اسی من در مورد خیانت خیلی حساسم خیلیییییی تو مطمنی خواهرزادش چیزی نمیدونه ؟

شاید میخاد روابط شماها رو محک بزنه؟

نمیدونم 

خدا بیامرزه منم کلا با هیچ کدوم از فامیل رفت و آمد نمیگنم چون شهری که زندگی می‌کنم دوره

سلامت باشی گلم 

من خودم اعصابم نمیکشه حوصله حرف و حدیث داستان ندارم چه تو زندگیم باشن چه نباشن چه سودی به حالم میکنن ؟

اگه قرض احترامم باشه همون یه زنگ عید کافیه 

نه قبل خیانت اصلا برام مهم نبود میگفتم عیب نداره خانواده اش هستن و منم کمک می‌کردموای الان میگم شوهر ...

بگه عزیزم.برات مهم نباشه

بنظرم یا زنگ بزن کنسل کن یااگه دلت راضی نیست نرو.حرفشون برات مهم نباشه همونطور که همسرت براش مهم نبود و اشتباه کرد

دردم از یار است و درمان نیز هم
البته اسی من در مورد خیانت خیلی حساسم خیلیییییی تو مطمنی خواهرزادش چیزی نمیدونه ؟شاید میخاد روابط شم ...

نه من فقط به برادرش گفتم اونم مطمینم نمیگه

اخه همین مادر این دختر خیلی از شوهره من تعریف می‌کنند دکتره و خونه داره و چقدر خوشتیپه و کلی چرت دیگه 

می‌خوام به خواهره بگم  شوهرم چکار کرده خجالت بکشه