2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم می‌خواد برای شوهر من تولد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 83 پست

چه عیبی داره

اینا همش خاطرات خوبه ولی آدم رفتارهای بدی می بینه

مثلا من برا دایی همسرم کیک تولد میگیرم

مادرشوهر و خواهرشوهرم آتیش میگیرن همسرم و پر می  کنن بیاد منو منصرف کنه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه زشته نرید ب هرحال بار اولم هست همسرشو میخواد معرفی کنه اینجور هم ک مشخصه شما میخواید همسرتون رو ببخشید و ی فرصت دیگه بهش بدید 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

چه عیبی دارهاینا همش خاطرات خوبه ولی آدم رفتارهای بدی می بینهمثلا من برا دایی همسرم کیک تولد میگیرمم ...

ببین بنظرم تولد و اینا یه کمی خصوصیه 

باید بذاری خودشون تصمیم بگیرن ساید اصلا طرف نخواد جشن بگیره خوشحال نباشه 

خب شما هم نبر وفتی میدونی بقیه ناراحت میشن 

خب چرا قبل اینکه این شوهر تازه رو بکنه یادش نیود دایی داره یه دفعه یادش افتاد ؟؟

الان مشکلت اینه ک چرا با شوهزش میخاد بیاد؟

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
دیگه زشته نرید ب هرحال بار اولم هست همسرشو میخواد معرفی کنه اینجور هم ک مشخصه شما میخواید همسرتون رو ...

نه برای رفتن که بابد بریم میگن نیومد دعوت نکنه 

الان مشکلت اینه ک چرا با شوهزش میخاد بیاد؟

نه عزیز من به من چه با کی میاد ؟.

میگم چرا باید خودش رونخود هر آش بکنه 

قبل از این شوهره چرا تولد نمی‌گرفت؟ فقط برای اینه پیش شوهره ادا بیاد 

منم دلم نمیخواد شوهرم خوشحال باسه 

چرا من ناراحت بچه هام ناراحت تازه اونیکه مقصر خوشحال بشه ؟؟ 

ببین بنظرم تولد و اینا یه کمی خصوصیه باید بذاری خودشون تصمیم بگیرن ساید اصلا طرف نخواد جشن بگیره خوش ...

وقتی اونا برا من و همسرم تولد میگیرن، جشن روز مهندس میگیرن، خودشون دختر ندارن برا من روز دختر میگیرن، تو شادیامون شادن تو غمهامون غمگین چرا من شریک نشم تو شادیاشون

مشکل اینه مادرشوهرم چشم نداره خوشحالیه هیچ کسی جز دختر و دامادش رو ببینه

اتفاقا منم برا اینکه بیشتر بسوزن هر سال تکرار میکنم این کار رو

انگار ارث پدر شریکیم باهم یا از جیب پسرشون خرج میکنم...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000