2777
2789
ژنتیک هست ک ایا مشکل ژنتیکی داره یا نه اگه خدای نکرده باشه اینده ن ا ت وا ن میشه دخترم😭😭😭

دائما امام زمان را صدا بزن بگو یاامام زمان بیا وبه دادمون برس 

پسر منم بیمارستان بود 10 روزش بود وگفتن مشکل کلیه داره وباید عمل بشه وگرنه کلیه شا از دست میده بیمارستان الزهرا اصفهان بستری شدومن فقط امام زمان را صدا میزدم ومیگفتم بیا بالا سر بچم روزی که جواب آزمایش وسونو پسرم دست دکتر بود وداشت نگاه می‌کرد که جواب قطعی بده گفتم دکتر فقط بگو کی عملش میکنی سرشا بلند کرد خوندید وگفت خانم بچت هیچ مشکلی نداره کلیه ش  سالمه سالمه ایشالله یه همچین روزی را برات آرزو میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دائما امام زمان را صدا بزن بگو یاامام زمان بیا وبه دادمون برس پسر منم بیمارستان بود 10 روزش بود وگفت ...

یا امام زمان ب فریادمنم برس😭توروخدا ب دل پاکت همونجوری امام زمان رو هم واسه دخترمن صدادبزن منوخیلی ادم روسیاه گنه کاریم شاید ب من نگاع نکنن واسه دخترمنم مادری کن هروقت یادت افتاد دعاش کن خدا گل پسرتوحفظ کنه برات

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

یا امام زمان ب فریادمنم برس😭توروخدا ب دل پاکت همونجوری امام زمان رو هم واسه دخترمن صدادبزن منوخیلی ...

چشم منم دعا میکنم ولی دعای مادر یه چیز دیگه است دعاکن براش از امام زمان بخواه که بیاد بالا سرش وکمکش کنه اصلا غصه نخور وقتی سپردیش به امام زمان 

یه روز هست که دخترت مثل پسر من میره دانشگاه ونگاهش میکنی قند تو دلت آب میشه من هنوزم وقتی نگاه تو صورتش میکنم انگار همون بچه کوچولو که تو بغلم گریه میکرد وخدا را شکر میکنم خدا دخترتا برات نگهداره وسالم باشه

چشم منم دعا میکنم ولی دعای مادر یه چیز دیگه است دعاکن براش از امام زمان بخواه که بیاد بالا سرش وکمکش ...

الهی شکر انشالله موفقتشو دامادیشو ببینی عزیزم😍 اره خیلی ارزوها دارم واسه دخترم امام زمان خودش کمکم کنه پناه دخترم باشه

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

یا امام زمان ب فریادمنم برس😭توروخدا ب دل پاکت همونجوری امام زمان رو هم واسه دخترمن صدادبزن منوخیلی ...

وااااااای از دست شماها 

چرا امام زمان نگات نکنه خوب !!! 

شما یک مادری .. بهشت زیر پاته 

دخترت ریحانه بهشتی 

چرا از یابن الحسن ناامیدی؟؟؟ واای اززندگی دست شما 

وااااااای از دست شماها چرا امام زمان نگات نکنه خوب !!! شما یک مادری .. بهشت زیر پاته دخترت ریحانه به ...

گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌      دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دوستای گلم کسایی که منو میشناسین تاپیک کاربر سمیرگرکانم رو بخونین یه مدت دیگه نینی سایت نیستم به دلیل مشکلات تا وقتی رفع بشن💔😭 خیلی دوستتون دارم💞🥰 دعا کنین خوب بشم بازم برگردم🥲🙂 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲

عزیزم من تگ کردن نی نی یار بلد نیستم

تگ ن 

گزارش

میری س نقطه پایین کنار تاپیک گزارش میزنی علتشم بزن غیر مرتبط

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌      دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دوستای گلم کسایی که منو میشناسین تاپیک کاربر سمیرگرکانم رو بخونین یه مدت دیگه نینی سایت نیستم به دلیل مشکلات تا وقتی رفع بشن💔😭 خیلی دوستتون دارم💞🥰 دعا کنین خوب بشم بازم برگردم🥲🙂 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲