2777
2789
خیلی ممنونم عزیزم الهی ب حق این طلوع فجر ب حاجت دلت برسی ب خیر

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله 

ممنونم از دعای زیباتون 🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره روزی ک برم واسه ازمایسس میام اطلاع میدم میگم ک خدا حاحتمو داد دخترم ازمایشش بدون مشکله 😔😢میام ...

انشاالله برای شما به خیر بگذره و مشکلی نباشه 

شما هم یه روز مردم  ، در حد توان.. شکلات  .. بيسکوئيت هرچی 

مهمون کن 

خدایا به حق این وقت وساعت گره از مشکل این عزیزان باز کن وعاقبتشونا ختم به خیر وزیبایی کن امین یا رب ...

خیلی ممنونم عزیزم الهی آمین یا یا رب العالمین 

عزیزم الهی ب حق این طلوع فجر حاجت روا بشی ب خیر 

اره روزی ک برم واسه ازمایسس میام اطلاع میدم میگم ک خدا حاحتمو داد دخترم ازمایشش بدون مشکله 😔😢میام ...

حتما دل همه مونا با خبر خوبت شادکن منتظر اون روز هستم وبراش دعا میکنم 

ببخشید کی باید برید برای جواب آزمایش؟ 

🌹طریقه ختم #سوره_مزمل براي ازدواج🌹

🌸به جهت ازدواج و گشایش بخت یازده روز هر روزی یازده بار سوره مزمل را بخواند.

و بعد از خواندن هر بار سوره این دعای زیر را هم بخواند.

هنوز روز یازدهم تمام نشده باشد که مراد حاصل شود

بسم الله الرّحمن الرّحیم یا رزاق السّائلین یا راحم المساکین یا ولیّ المومنین یا غیاث المستغیثین یا ارحم الراحمین صلّی علی محمّد و آل محمّد واکفنی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک و بفظلک عمّن سواک یا اله العالمین وصلّی الله علی محمّد و اله اجمعین الطیّبین الطّاهرین

☘️قاعده:زمان خواندن سوره و دعا یا بعد از نماز شام و یا بعد از نماز صبح

اگر هر زمانی که میخوانید در این مدت ختم همیشه همان زمان بخوانید

سعی کنید به خودتان عطر بزنید و خوشبو باشید

بعد از اتمام هر بار سوره و دعا ۱۱ بار صلوات بر محمد و ال محمد بفرستید.

🎈👇🎈👇

✅💥👰 دعای مجرب برای ازدواج زودتر دختران💥👰

روزی 2 مرتبه یاسین و یا 40 مرتبه حمد بخواند و به حضرت زینب (سلام الله علیها) هدیه دهد و هر روز بگوید بحق علی(علیه السلام) و فاطمه(سلام الله علیها) بر شما همسری خوب برایم بفرست.(تا 40 روز)

🌼🪴🌼

🌼🪴🌼

حتما دل همه مونا با خبر خوبت شادکن منتظر اون روز هستم وبراش دعا میکنم ببخشید کی باید برید برای جواب ...

ان شالله میام و خبر شادرو میدم به همتون

فعلا دوماه گذشته و احتمالا اواخر بهمن بیاد😥

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤