2777
2789
عنوان

دخترم شکمش کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 60 پست
ممنون عزیزم لطف دارید اینجا بیمارستاناش خعیلیییییییی داغون و کثیفن دولتیاش حالت بهم میخوره باید همون ...

سلام گلم

بنظرم از اسنپ دکتر به صورت مجازی براش نوبت بگیر ارزون تر و راحت تره

از هر چیزیت بزن یا مادرت یا مادرشوهری قرض کن ولی بچتو ببر دکتر میگن خدای نکرده لکه های روی پوست خطرن ...

بابا ول کن چطوری دلت میاد ی مادرو انقد بترسونی

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دکتر حتما ببر ولی شاید کبودی مال این باشه خیلی تو درد شکمشو فشار داده کبود شده

از درد به شکمش دست نمیزنه بهم میگه تو هم دست نزن من گفتم شاید امروز خورده جایی ولی شوهر میگه صبح که بیدار شد پیرهنشو دادم بالا شکمشو ببوسم دیدم اینطوره گفتم حتما آبرنگه یعنی از دیشب اینطور شده احتمالا اخه دیروز ظهرم حمامش دادم کبود نبود

نه😞 این ماه خعیلییییییی دستمون تنگ بود منم گفتم حتما شکمش باد داره اینجوره بعد میبرمش اما خیلی ترسی ...

عزیزم نگران نباش هیچی نیست یه کم خاکشیر بهش بده خوب میشه لک ها هم احتمالا درد داشته شکمشو فشار داده جاش افتاده

بابا ول کن چطوری دلت میاد ی مادرو انقد بترسونی

اونم اینو نمیگفت انقدررررررررر نگرانم که خواب از سرم پریده من بچم یه خار بره تو دستش میمیرمممممم خعیلی ناراحتم بچم ینی چشه ک اینجور کبود شده 

اونم اینو نمیگفت انقدررررررررر نگرانم که خواب از سرم پریده من بچم یه خار بره تو دستش میمیرمممممم خعی ...

هیچی نیست عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن منم مثل دو خیلی رو بچم حساسم یعنی سرما میخوره من هزار داستان برای خودن میبافم اصلا نگران نباش 

منم ده روزه  همین طورم ،شکمم هم خود به خود سیاه کرد ،رفتم دکتر گفت ویروس هست از طریق آب آلوده وارد شکمت شده ،دبگه دارم میمیرم از دل درد انگار زنی که می خواد زایمان کنه سنو و آزمایش هم چیزی نشون نداده .سابقه نفخ و مشکل معده هم نداشتم 😢فردا باز میرم دکتر 

اونم اینو نمیگفت انقدررررررررر نگرانم که خواب از سرم پریده من بچم یه خار بره تو دستش میمیرمممممم خعی ...

لکه های کبودی احتمالا بخاطر اینه شکمشو بخاطر درد فشار داده . کبودی اصلا ربطی ب داخل شکمش نداره 

دل دردشم شاید روده هاش عفونت کرده یا میکروبی یا ورم روده ای معده ای چیزی باشه ک با دارو خوب میشه

از درد به شکمش دست نمیزنه بهم میگه تو هم دست نزن من گفتم شاید امروز خورده جایی ولی شوهر میگه صبح که ...

کمبود ویتامین باعث کبودی میشه نگران نباش تا فردا هیچ اتفاقی نمی افته ببر نشون دکتر بده ببین نظرش چیه

منم ده روزه همین طورم ،شکمم هم خود به خود سیاه کرد ،رفتم دکتر گفت ویروس هست از طریق آب آلوده وارد ش ...

عجببببب شوهرم هروقت میخوات ابسردکنو پر کنه میجوشونه اما من نه