چندوقته میگه شکمم درد میکنه در حدی که میخوابه رو زمین تا خوب بشه بعضی وقتا بعدش باد معدش میاد بیردن گاهی وقتام نه درد داره تا ۴ دیقه میپسچه ب خودش میگه حتی دست به شکمم نزن الان ۴ تا لکه سیاه کوچیک کوچیک رو شکمش دیدم فکرنکنم ضربه دیده باشه بنظر شما چیه؟ ممکنه به دل دردش مربوط باشه؟ خعیلی نگرانم این وقت شب خواب از سرم پرید 🥲😞😞😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دکتر حتما ببر ولی شاید کبودی مال این باشه خیلی تو درد شکمشو فشار داده کبود شده
از درد به شکمش دست نمیزنه بهم میگه تو هم دست نزن من گفتم شاید امروز خورده جایی ولی شوهر میگه صبح که بیدار شد پیرهنشو دادم بالا شکمشو ببوسم دیدم اینطوره گفتم حتما آبرنگه یعنی از دیشب اینطور شده احتمالا اخه دیروز ظهرم حمامش دادم کبود نبود
منم ده روزه همین طورم ،شکمم هم خود به خود سیاه کرد ،رفتم دکتر گفت ویروس هست از طریق آب آلوده وارد شکمت شده ،دبگه دارم میمیرم از دل درد انگار زنی که می خواد زایمان کنه سنو و آزمایش هم چیزی نشون نداده .سابقه نفخ و مشکل معده هم نداشتم 😢فردا باز میرم دکتر