2777
2789
عنوان

کی ازآمپول میترسع

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
ازاینک اپیدورال زدن بهت حالت بد نشد. وگرن میدونم ک زایمان ادم حالش بد میشه منظورم از اپیدورال بود ...

درد داشت و خیلی هم ترسیده بودم ولی حالم بد نشد. چون میخواستم زودتر درد زایمان تموم بشه. اپیدورال که زدن خوابیدم.

درد داشت و خیلی هم ترسیده بودم ولی حالم بد نشد. چون میخواستم زودتر درد زایمان تموم بشه. اپیدورال که ...

باز خداروشکر حالت بد نشد من خودمو ک تصور میکنم فک میکنم غش کنم بیفتم.... خوابیدی؟؟؟؟ 

خوبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خداروشکر حالت بد نشد من خودمو ک تصور میکنم فک میکنم غش کنم بیفتم.... خوابیدی؟؟؟؟

احتمالش هست غش کنی چون خود داروی اپیدورال فشار رو پایین میاره.

آره خوابیدم. چون شبش داشتم درد میکشیدم نتونسته بودم بخوابم و خسته بودم. اپیدورال که زدن بعدش برام پتوی گرم آوردن و خوابیدم چند ساعت. آخرین خواب راحتم بود 😅

احتمالش هست غش کنی چون خود داروی اپیدورال فشار رو پایین میاره.آره خوابیدم. چون شبش داشتم درد میکشیدم ...

وای ترسیدمم خدا... من چکار کنم باورکن اونقد ترس دارم ک هنوز باردار نیستم ب فکرشم... 

بنظرم خواب راحتی داشتی بعد اون همه سختی

خوبه

کاش دردم بگیره من غش کردم بخاطر این ک فوبیا پیدا کردم اینطوری شدم ... خودم میدونم ک ان چنان درد ...

منم تا ۲۰سالگیم اینجوری بودم هم واسه آمپول هم آزمایش خون غش میکردم،ولی بعدش خوب شدم.یه بار که آزمایش خون دادم و حالم بد نشد دیگه اوکی شدم..ولی خب از آمپول هنوز ترسم دارم 

کار خاصی نکردی؟؟ خود بخود خوب شد؟؟

نه ،یادمه دانشجو بودم مجبور بودم آزمایش خون بدم، خیلی میترسیدم غش کنم و دوستمم با خودم برده بودم که هوامو داشته باشه،ولی اصن حالم بد نشد..ولی به سبک بودن دست طرف هم بستگی داره،موقع تزریق هم نفس عمیق میکشم دردم کمتر میشه

نه ،یادمه دانشجو بودم مجبور بودم آزمایش خون بدم، خیلی میترسیدم غش کنم و دوستمم با خودم برده بودم که ...

چ خوب  باز خوبه گذاشتی و دووم آوردی  ک ازت خون بگیرن من نمیزارم سوزن نزدیکم شه وحشت دارم خیلی

خوبه

چ خوب باز خوبه گذاشتی و دووم آوردی ک ازت خون بگیرن من نمیزارم سوزن نزدیکم شه وحشت دارم خیلی

وقتی مجبور بشی دیگه انجام میدی،نگاه نکن  به سوزن اینا،،یه بار با خودت بگو یا غش میکنم یا نمیکنم دیگه حالت دیگه ای که وجود نداره انجامش بده

وقتی مجبور بشی دیگه انجام میدی،نگاه نکن به سوزن اینا،،یه بار با خودت بگو یا غش میکنم یا نمیکنم دیگه ...

من سوزن نزده حالم بد میشه چ برسه ب سوزن زده... نمیدونم والا  امتحان کردم  ک نگاه نکنم اما نشده... 

خوبه

راستی قبلش تقویت میکردی مثلا تغذیتو اینا؟؟

قبلش که اگه آزمایش بود که ناشتا بودم ولی شکلات و آبمیوه می‌بردم که بعدش بخورم،امپول خیلی کم زدم از ترسم،یادمه نمیاد،یادمه فقط از واکسن نمیترسیدم