2777
2789
عنوان

دخترم شکمش کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 60 پست

خیلی خوب ضربه شدید نخورده شکمش جدیدا ؟ چند وقته این کبودیا وجود دارن ببین دور کبودی های شکمش رو فشار بده ببین درد میگیره یا نه اگر نگرفت یا کم بود از ضربه نیست ولی اگر اون محدوده با ناحیه درد میگیره ضربه خورده و بافت آسیب دیده 

خب این از مورد اول مورد دوم ببین خستگی ضعف  تورم یا خونریزی لثه نداره؟ اگر باشه ممکنه کمبود ویتامین K یا آهن و منیزیم باشه ویتامین‌ K خونو رقیق می‌کنه علائم دیگه کمبود اینا 

خستگی ضعف سردرد سرگیجه تنگی نفس سوزن سوزن شدن پا  ، سری توی دست یا پا هستش یا هوس یخ نمیکنه ؟ 

مورد سوم ممکنه از دارو باشه ها 

داروهای ضدانعقادی مثل آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن نخورده خودسر؟ سوزش سر دل ، حالت تهوع ، اسهال و استفراغ یبوست هم علائمشه 

اگر نه اینا نیست به شکمش دست بزن بیشترین جایی که درد داره رو بفهم ممکنه از آپاندیس یا روده هاش باشه یا شاید تحریک پذیر باشه روده هاش یا اینکه روده هاش یه مشکلی دارن که بهتره دکتر آزمایش بنویسه متوجه بشین 

بیماری قلبی یا دیابت که نداره خدای نکرده ؟ اگر داشت به دکتر حتما بگو چون موثره توی کبودی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم عزیزم کسی رو ندارم بچمو بگیره شوهرمم نمیذاره مهد میگه گناه داره نیمه اولیه خودش همینطور باید ز ...

فداتشم عزیزم انشاالله ک دختر گلتم خوبه خوبشه شوهرتونم خدا حفظ کنه ،، آفرین چ مامان خوبی هستین اما حتما فردا بچه رو ببر دکتر اگر مطب شخصی پولش زیاد میشه برو بیمارستان ساعت کاری دکتر داخلی رو بپرس اونجا بلرش خیلی کمتر میشه هم آزمایش هم ویزیت

خیلی خوب ضربه شدید نخورده شکمش جدیدا ؟ چند وقته این کبودیا وجود دارن ببین دور کبودی های شکمش رو فشار ...

نه نداره هیچکدوم از ایما رو فردا باید دست بزنم ببینم درد میگیره یا نه

بعید میدونم ضربه خورده باشه اخه جایی نیفتاده فقط ی شب خونه خواهرم بوده گفت بچه ها دعواشون شد باید بپرسم بچش زده تو شکم دخترم یا نه

بعد دخترم اصلا خسته نیست اصلاااااااااااا نمیخوابه زودترین حالت ۳ و نیم شب میخوابه تازه ظهرم نمیخوابه امشبم چون صبح بیدارش کردم خوابیده الان عکس شکمشو میذارم

نه نداره هیچکدوم از ایما رو فردا باید دست بزنم ببینم درد میگیره یا نهبعید میدونم ضربه خورده باشه اخه ...

عه؟ شاید ضربه بوده ولی خوب نیست ولی خب خداروشکر این موارد نبوده ولی ببریش دکترا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

فداتشم عزیزم انشاالله ک دختر گلتم خوبه خوبشه شوهرتونم خدا حفظ کنه ،، آفرین چ مامان خوبی هستین اما حت ...

ممنون عزیزم لطف دارید 

اینجا بیمارستاناش خعیلیییییییی داغون و کثیفن دولتیاش حالت بهم میخوره باید همون مطب بره 

انگار جای کبودی ضربه یا نیشه 🤔🤔

یه چیزی فردا دست بزار جای آپاندیس فشار بده ببین درد داره یا نه  . ( آپاندیس پایین سمت راسته بدنه از ناحیه شکم) 

جدیدا سرما نخورده شدید؟ آپاندیس توش عفونت جمع میشه ها  

انگار جای کبودی ضربه یا نیشه 🤔🤔یه چیزی فردا دست بزار جای آپاندیس فشار بده ببین درد داره یا نه . ( ...

نه سرما نخورده باشه فردا فشار میدم ببینم عکس العملش چیه