2777
2789
عنوان

دخترم شکمش کبود شده

905 بازدید | 60 پست

چندوقته میگه شکمم درد میکنه در حدی که میخوابه رو زمین تا خوب بشه بعضی وقتا بعدش باد معدش میاد بیردن گاهی وقتام نه درد داره تا ۴ دیقه میپسچه ب خودش میگه حتی دست به شکمم نزن الان ۴ تا لکه سیاه کوچیک کوچیک رو شکمش دیدم فکرنکنم ضربه دیده باشه بنظر شما چیه؟ ممکنه به دل دردش مربوط باشه؟ خعیلی نگرانم این وقت شب خواب از سرم پرید 🥲😞😞😞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لکه روی پوست خطرناکه حتما حتما صبح ببرش دکتر براش ازمایش و سنو بنویسن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نبردیش دکتر؟

نه😞 این ماه خعیلییییییی دستمون تنگ بود منم گفتم حتما شکمش باد داره اینجوره بعد میبرمش اما خیلی ترسیدم لکه دیدم رو شکمش بچم چیزیش نباشه 😭😭😭؟

نه😞 این ماه خعیلییییییی دستمون تنگ بود منم گفتم حتما شکمش باد داره اینجوره بعد میبرمش اما خیلی ترسی ...

امیدوارم مشکلی نباشه نگران نباش ولی سعی کن هرچی سریع تر ببریش دکتر 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
حتما برو دکتر این علائمو تو گوگل سرچ کن ببین از چیه

زدم چیز خاصی نیورد فقط‌کمبود ویتامین نوشته بود بچم از ۱ سالگی مولتی ویتامین میخوره بهتریناشو بعید میدونم از ویتامین باشه

نه😞 این ماه خعیلییییییی دستمون تنگ بود منم گفتم حتما شکمش باد داره اینجوره بعد میبرمش اما خیلی ترسی ...

از هر چیزیت بزن یا مادرت یا مادرشوهری قرض کن ولی بچتو ببر دکتر میگن خدای نکرده لکه های روی پوست خطرناکه انشاالله که چیز خاصی نیست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻