2777
2789
عنوان

آزمایش پرولاکتین

48 بازدید | 6 پست

بچه ها صبح بخیر

من ازمایش پرولاکتین دارم ولی الان دلدرد دارم و حس میکنم میخوام پریود بشم 

خب درست درمیاد ازمایشم؟

دکتره هیچیی بمن نگفت 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
پرولاکتین روز سوم پریود زمان مناسبش هست

ارعه میدونم 

ولی میگم الان دلدرد دارم 

پریود نشدم هنوز ولی حس میکنم امروز میشم

بعد روز سه شنبه وقت دکتر دارم 

بنظرت چیکار کنم؟

برم آزمایش بدم یا صبر کنم پریود شدم برم پیش دکترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارعه میدونم ولی میگم الان دلدرد دارم پریود نشدم هنوز ولی حس میکنم امروز میشمبعد روز سه شنبه وقت دکتر ...

بذارید پریود بشید بعد آزمایش بدین بعد جواب رو ببرید پیش دکتر چون من آزمایش دادم فکر کنم یک هفته تا ده روز جوابش زمان برد البته آزمایش کامل هورمونی بود

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بذارید پریود بشید بعد آزمایش بدین بعد جواب رو ببرید پیش دکتر چون من آزمایش دادم فکر کنم یک هفته تا د ...

من قرص میخوردم 

بعد اشتباهی فکر کردم دکتر میگن ک قرص تموم شد ی ماه بعدش برو ازمایش بده

در حالی ک باید در طول قرص مصرف کردن ازمایش داد

بذارید پریود بشید بعد آزمایش بدین بعد جواب رو ببرید پیش دکتر چون من آزمایش دادم فکر کنم یک هفته تا د ...

الانم ی دکتر دیگ گفت پرولاکتینت بالاست چون قرصارو قطع کردی

و برام آزمایش نوشت گفت هر وقت ک رفتی اشکال نداره

متعجبم نمیدونم چجوریه

الانم ی دکتر دیگ گفت پرولاکتینت بالاست چون قرصارو قطع کردیو برام آزمایش نوشت گفت هر وقت ک رفتی اشکال ...

من شرایط شما رو نمیدونم ولی بهترین زمانش همون روز سوم پریود هست باز از آزمایشگاه بپرسید 

هرچی آرزوی خوب مال تو