2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26685 بازدید | 739 پست
بچش پیش مادرش زندگی نمیکنه همه تو یه ساختمون هستن اکثر بچه ها دوس دارن برن پیش مادر بزرگ .بعدش مگه ه ...

این کاربر کلا پرحاشیه هست

همیشه دوسداره تایپک هایی بزنه ک مورد توجه قرار بگیره نی نی یارم چند باری تعلیقش کرده حتی ی سری ب روش اورد ک چرا بادوتا کاربری ی جااز خوشی هات میگی یاجا از بدبختی هات

ادمی ک داراهست واز زندگیش لذت میبره چون واسش عادی جا نمیزنه این کاربر نوکیسه هست قدیمیای سایت میشناسنش

این کاربر کلا پرحاشیه هستهمیشه دوسداره تایپک هایی بزنه ک مورد توجه قرار بگیره نی نی یارم چند باری تع ...

منم قدیمی سایت هستم خواهرم هنوز گوشی نبود با لپ تاپ میومد سایت خودم کاربری اولم سال ۹۶ بود .من کار کسی رو تایید و تکذیب نمیکنم همه کاربرا و همه آدما برام محترم هستن همین طور شما که دارم باهات حرف میزنم .خدا به هرکس عقل داده چرا آدم باید مجازی حسرت بخوره بعدش تاپیک قبلش یجوری بهش حمله کردن در مورد خیانت شوهرش حرف میزنن که انگار ما این آدم واقعا میشناسیم و آسیبی بهمون زده این حجم از هیتر بودن عجیب .اگ واقعا سبک زندگیش دوس ندارن بگذرن بهتره تا گناه خودشون زیاد کنن .دل یکی رو بسوزونیم چی بهمون میرسه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم قدیمی سایت هستم خواهرم هنوز گوشی نبود با لپ تاپ میومد سایت خودم کاربری اولم سال ۹۶ بود .من کار ک ...

من خودم مجازی اصلا واسم مهم نیست بارها توی همین سایت گفتم ولی این سایت واسه بعضیا شده سایت عقده گشایی

کمبود هاشونو اینجا جار میزنن 

من کاربری قبلیم واسه ۹۳ هست باگوشی میومدم😇

اسی تاپیک قبلت قفل بود من ربط اون قسمت داروخونه رو متوجه نشدم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین من شاغل شدم امسال که از بی پولی دربیام همسرم خسیس هست 

واینجوری غصه هام کم میشه 

شمام خوب کاری میکنی تا میتونی به خودت برس زندگی کن دنیا دوروزه 

بخاطر هیچ نظر و حرفی و آدمی زندگی نباید کرد

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

الهام جان 

تا میتونی به خودت برس خرج کن خیلی از خانما اینکارا و خرجایی که میکنی براشون حسرته یکیش منم🥲🥲

تو۶۴تومن دادی فقط ژل زدی من لنگ ۴تومنم که بتونم قرضامو بدم😭😭😭صبح تا شبم مثل خر تو خونه کار میکنم(بلانسبت خانمای خونه دار) کجارو گرفتم ؟؟؟؟

نه خوشحالی تو نه ناراحتی من هیچکدوم واسه این کاربرا مهم نیست فقط با من همدردی میکنن و تورو میکوبن چون آدمای بدبخت دوس دارن😔😔

خوشحال باش که دخترت بهترینارو داره و دختر من یه استخر توپ۵۰۰هزاری براش شده آرزو 

یه مادربزرگ که چندماه یبار بریم خونش شده آرزو (مامانمم زندست)🥲

الهام جان تا میتونی به خودت برس خرج کن خیلی از خانما اینکارا و خرجایی که میکنی براشون حسرته یکیش منم ...

ولی.با وجود مشکلاتم بازم وقتی تاپیک تو و بهار۲۱۱۴ رو میبینم خیلی خوشحال میشم چون حسود نیستم😊

حالا شقایق آشپزی میکنه و باشگاه میره ورزش میکنه ولی تو نمیکنی خب تو این سبک زندگی رو واسه خودت بیشتر میپسندی پس به کاربرا ربطی نداره هرکاری دوس داری بکن

الهام جان تا میتونی به خودت برس خرج کن خیلی از خانما اینکارا و خرجایی که میکنی براشون حسرته یکیش منم ...

حالا با کارای استارتر زیاد موافق نیستم ولی بازم به خودش مربوطه که چیکار میکنه 

ولی از تو خیلی خوشم اومد عزیزم انشاالله بهترینها سهم قلب مهربونت

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

الهی بمیرم عزبزم انشالا یه دری باز بشه به روت تمام مشکلاتت حل بشه پر از برکت و رزق و روزی گلم ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ولی.با وجود مشکلاتم بازم وقتی تاپیک تو و بهار۲۱۱۴ رو میبینم خیلی خوشحال میشم چون حسود نیستم😊حالا شق ...

گور بابای حرف همشون کجای زندگی من هستن که بخوام حرفشون برام مهم باشه شما ولی دلت پاکه که از تاپیک های خوشی خوشحال میشی به خودت افتخار کن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزمم میشه بگی چند سی سی ب لبت زدی و چ مارکی اخه منم میخوام بزنم !

یک سال ونیم پیش نیم سی 

اسی من عاشقت شدم واسه تاپیکت که قفل کردی ،کلی خندیدم لحن تعریف کردنت عالی بود 🤣🤣🤣،فقط اومدم بهت ب ...

ممنون

سلام عزیزم تاپبکای چند سال پیشتو خوندم گفته بودی صورتت جوش میزنه و خوب نمیشه میخواستم بپرسم چیکار کر ...

قرص هورمونی خوردم