2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26782 بازدید | 740 پست

عزیزم من تایپکتو خوندم. سبک زندگی تو به من هیییچ ریطی نداره اما این سوال منو جواب بده

اگر بیست سال، چهل سال دیگه ازت بپرسن چه دستاوردی توی زندگیت داشتی چی میگی؟ اگه بگن هدفت توی زندگی چی بود؟ این چیزی بود که میخواستی؟ خوابیدن تا ظهر و زندگی روزمره و هیچی؟؟ اگه ی روز بچت ازت بپرسه چرا منو رها کردی که مادربزرگ بزرگم کنه چی میگی بهش؟ اگه ی روز همسرت خسته شد از این کارها چی

اصلا اینا به کنار... هیچوقت خسته نمیشی؟؟ از منفعل بودن؟ هیچوقت نمیخوای مفید باشی و ازت به نیکی یاد کنن؟ هیچ دستاوردی توی زندگیت نمیخوای؟ 

بچت تا کی قراره پیش مادرت زندگی کنه؟ تربیت اون که در برابرش مسئولی چی؟ اون حالا داره شخصیتش شکل میگیره و تو در تربیتش کوتاهی میکنی... 

در اخر چی میخوای از زندگیت؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تایپکتو خوندم. سبک زندگی تو به من هیییچ ریطی نداره اما این سوال منو جواب بدهاگر بیست سال، چ ...

بچش پیش مادرش زندگی نمیکنه همه تو یه ساختمون هستن اکثر بچه ها دوس دارن برن پیش مادر بزرگ .بعدش مگه همه دستاورد دارن ،کارگناهی نکرده که باعث خجالت بچش بشه روحیش این مدلی هست .اصلن خوشم نیومد تو اون تاپیک این همه نمک رو زخمش شدن چه خبر بود هی خیانت خیانت .یجوری تنفر دارن که انگار طرف ارث باباشو خورده یکم آدم فکر کنه می‌تونه مهربون تر باشه چقد خوب میشد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بچش پیش مادرش زندگی نمیکنه همه تو یه ساختمون هستن اکثر بچه ها دوس دارن برن پیش مادر بزرگ .بعدش مگه ه ...

نه من میگم کاملا اوکیه. من دیدگاهم نسبت به حرف هایی که خودش زد این بود.. سوالم این بود که ایا از خودش راضی میمونه در اینده یا نه همین

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

سلام عزیزم تاپبکای چند سال پیشتو خوندم گفته بودی صورتت جوش میزنه و خوب نمیشه میخواستم بپرسم چیکار کردی که خوب شد چون من جای جوشام میمونه 😓 راستی در مورد تا‌پبک زنان شاغل به حرف بقیه گوش نکن خیلیا ارزو دارن مث تو راحت زندگی کنن و شوهرشون همه خرجاشونو بده مهم فقط خودتی 

نه من میگم کاملا اوکیه. من دیدگاهم نسبت به حرف هایی که خودش زد این بود.. سوالم این بود که ایا از خود ...

اره آبجی بزرگ من این جوریه خیلی هم شاد بخدا .سبک زندگیش دوس داره میگ جوون و سرحال موندم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

تایپیک قبلیتو قفل کردی عزیزم نتونستم پیام بزارم 

ولی کامنتارو دیدم و باورم نشد که یه زن چقدر میتونه ذات وحشتناکی داشته باشه که بیاد یه موضوع دردناک که تجربه کرده بودیو برات با تمسخر یادآوری کنه 

واقعا حالم از این همه وقاحت یه زن بهم خورد ولی مطمعن باش اون خانم ها از شدت فشار و حسادت دست به این کار زدن

اومدم بهت بگم بهت افتخار میکنم که انقدر زن قوی هستی و مطمعن باش همسرت خیلی عاشقته که این همه برات زحمت می‌کشه و سخت تلاش میکنه 

اون اتفاقی که تجربه کردی به خاطر یکم کم کاری خودت بود  وگرنه مشخصه همسرت آدم با شخصیت و خانواده دوستیه و خیلی دوست داره و از اون شیطنتی که کرده البته خیلیا فقط از رو کنجکاوی یه خطایی میکنن و لیاقت فرصت دوباره دارن لطفا تحت تاثیر حرفای زشت کاربرا قرار نگیر و در کنار خانوادت خوشحال باش 

امیدوارم زنایی مثل شما که برای خودشون ارزش قائل هستن و به خودشون احترام میزارن تعدادشون بیشتر بشه 

لطفا بیشتر مراقب روانت باش و اینجا زیاد تایپیک نزار چون خیلیا عادت ندارن خوشبختی همجنسشونو ببینن و باعث ناراحتی تو میشن

ببخشید زیاد حرف زدم 

همیشه خوشبخت و سلامت باشی❤️❤️❤️💖💖

تایپیک قبلیتو قفل کردی عزیزم نتونستم پیام بزارم ولی کامنتارو دیدم و باورم نشد که یه زن چقدر میتونه ذ ...

ممنونم ازت دوست خوبم امشب با حرفای اونا تو خودم. رفتم همسرم هی سوال کرد چی شده قهری موضوع رو بهش گفتم که اومدن پشت تو این حرفارو زدن باورت میشه بغض کرد گفت فقط. آرزو می‌کنم خدا منو از  رو زمین برداره که آنقدر باعث مایع ننگ تو نباشم …… 

مهم نبست الان خیلی خوبم مکمل هامو خوردم رفتم مسواک زدم بعدم روتین پوستیمو اجرا کردم 

از شما هم خیلی ممنونم عزیزدلم حرفات حالمو خوب تر کرد💕🌹❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ممنونم ازت دوست خوبم امشب با حرفای اونا تو خودم. رفتم همسرم هی سوال کرد چی شده قهری موضوع رو بهش گفت ...

دورت بگردم به خاطر این احمقا حال خودتو بد نکن ارزش نداره آرامشتو بهم بزنی 

همسرت مرد خوبیه و خیلی دوست داره  مطمئنم اونم دلش شکست وقتی حال تو رو دید تروخدا دیگه نزار حال جفتتون سر اینا بد بشه اینجا اکثرا نمیتونن شادی و خوشبختی یه زن دیگه رو تحمل کنن ببین تو چقدر خوب و خوشبختی که انقدر داخل سایت سوخته بودن و ماتحتشون آتیش گرفته بود😂

خداروشکر عزیزم امیدوارم همیشه حالت خوب باشه و عروسی دختر گلتو ببینی 😍💓❤️

تایپیک قبلیتو قفل کردی عزیزم نتونستم پیام بزارم ولی کامنتارو دیدم و باورم نشد که یه زن چقدر میتونه ذ ...

مخصوصا اونی که صفحه های آخر بود خدا ازش نگذره به حق امام حسین چقدر دل اسی رو خون کرد مطمئنم همین بلا سرش میاد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دورت بگردم به خاطر این احمقا حال خودتو بد نکن ارزش نداره آرامشتو بهم بزنی همسرت مرد خوبیه و خیلی دوس ...

فدای محبتت بشم عزبزدلم شماهارو نداشتم تو این سایت چیکار می‌کردم. امیدوارم هرکسی برای ‌‌دیگران. خوب می‌خواد هزاران برابرش به خو‌دش برگرده 🥰❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......