2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26496 بازدید | 739 پست
ژل برا گونه ولب زدم بوتاکس هم کردم بوتاکس چروک هارو از بین میبره. لیفت شقیقه جراحی هست دوره نقاهت سخ ...

درسته میدونم بوتاکس هم اخه ابرو‌  رو بالا میبره ولی اونم موقتی 

من فاصله چشم و ابروهام کم هست خط چشم می‌کشم سریع میزنه به پشت پلکم

اره گفت برو بچه ات  رو از شیر بگیر بعد بیا ایفت شقیقه 

حالا موندم بخدا بیشتر خانم‌ها رو میبینم همه بیشتریا مثل شما خوشگل شدن خیلی دلم می‌خواد قیافه ام عوض بشه 

چرا جواب میدم کلا کم تو این شرایط قرار گرفتم که کسی بخواد تحقیرم کنه برا شما اگر پیش اومد هم جواب بد ...

منم چون جواب ندادم این ادما اطرافم زیاد شدن‌. ممنونم عزیزم. منم میخوام الگو بگیرم خودمو دوست داشته باشم ارزش قائل باشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته میدونم بوتاکس هم اخه ابرو‌ رو بالا میبره ولی اونم موقتی من فاصله چشم و ابروهام کم هست خط چشم ...

اگر میخوای عکس چشم و ابروتو بذار ببینم چه مدلی هست 

اگر پلکت خیلی افتاده هست بلفارو کن 

اگر فاصله چشم و ابروت کمه بوتاکس میتونی انجام بدی اما نتیجه اش خیلی زود میره در حد یکی دوماه 

اگر نسبتا دایمی میخوای باشه همون لیفت شقیقه خوبه ففط حتما پیش بهترین دکتر برو 

ببین صورتت چی نیاز داره همون کارو انجام بده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم چون جواب ندادم این ادما اطرافم زیاد شدن‌. ممنونم عزیزم. منم میخوام الگو بگیرم خودمو دوست داشته ب ...

به هیچ کس خیلی بها نده که تو روت در بیاد اولویت اول فقط خودت هستی 🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......