2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 403 پست
چرا جوابمو نمیدیکی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟ بهم فکر میکنه ؟ ؟؟

۷ماه دیگ . کارمند 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من اصلا باهاش حرفم نزدم فقط فالوش ‌کردم🥺

زده شدن فقط مختص ارتباط داشتن نیست.

ممکنه با کارایی ک ازت دیده و شنیده 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

کارمان همیشه بد نیست که.خیر ازدواج دومشم ب مشکل میخوره

فدات شم ❤️❤️❤️عزیزم ازدواج دومم یعنی بده مجرده یامطلقه بچه داره سن بالاس ؟؟؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
وای از کجا فهمیدی راضی نمیشن؟؟😄😄😄

😉

خیلی حس عمیقی بهن نداره.نباشی هستن جاتو پر کنن . دوسش داری فاصله ننداز

همچین دوست داشتنی بدرد نمیخوره که ... 

دلتنگمم نیس؟ عکسامو دید دلش نرفت ؟ 

اگه اینطوره که هیچی ...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
فدات شم ❤️❤️❤️عزیزم ازدواج دومم یعنی بده مجرده یامطلقه بچه داره سن بالاس ؟؟؟؟؟؟

من نگفتم بده .

منظورم این بود منتظر ی آدم ۲۰ ساله نباید باشی.

ممکنه مطلقه باشه ک بهتره حسابی تحقیق. کنی.

بعد طلاقت کار اشتباهی نکن و با مردی دوست نشو ک خیر.

در اون نیست.

سنتی ازدواج کن

جواب منو چرا نمیدی😭

اخه اون چ سوالاییه

اسی اینو نگفتی

خوشش میاد