2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 404 پست
تپلی

نه  معلولیت  دارم یکمی  وبابت اون  خیلی شماتت شدم و نادیده  گرفته  شدم😆😆 به  قول  خودشون   اگر سالم  بودم   میومدن  جلو

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی دماغمو عمل میکنم ؟

هروقت راضی بشت خانواده 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اسیییی منو نگفتی 🥲

بپرس

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

کی ازدواج میکنن پس؟علی یه بار اومد خواستگاری دعوا شد دیگه نیومده یک ساله

از طرف خانواده پسره هست دعوا.پسره گیر افتاده این وسط

ی اشتباهی کردی ک از چشمش افتادی . فقط نیاز به ی معجزه داری

عزیزم من برم سمتش فایده نداره ؟؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
عزیزم ازدواج مجددارم ؟؟؟؟خوبه ؟؟؟؟

از ازدواج اولت بهتر نیست.

کارما شو میبینی 

بالاخره میاد پس؟ چند ماه دیگه

بهتره دختر و پسر باهم در ارتباط باشن تا ب اجبار پسر رو جای دیگ نبرن خاستگاری

خیلی حس عمیقی بهن نداره.نباشی هستن جاتو پر کنن . دوسش داری فاصله ننداز

همچین دوست داشتنی بدرد نمیخوره که ... 

دلتنگمم نیس؟ عکسامو دید دلش نرفت ؟ 

اگه اینطوره که هیچی ...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕