2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 406 پست
تا بهار .نسبتا خوبه.خونه و ماشین داره

کی ازدواج میکنم؟؟؟؟شغلش چیه؟؟؟؟بهم فکر میکنه؟؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی

عزیزم من وشوهرم مراحل طلاقیم به نظرت اشتی دارم یاطلاقه ؟؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
علی وفریما ازدواج دارن

بله خیلیم خوبه ازدواجشون

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بله خیلیم خوبه ازدواجشون

کی ازدواج میکنن پس؟علی یه بار اومد خواستگاری دعوا شد دیگه نیومده یک ساله

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
بله خیلیم خوبه ازدواجشون

نگفتی  عزیزم  یه  نقصی  تو  ظاهرم  هست  بابت  اون نقص  نادیده  گرفته  میشم  اون چیه؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم من وشوهرم مراحل طلاقیم به نظرت اشتی دارم یاطلاقه ؟؟؟؟؟

ی اشتباهی کردی ک از چشمش افتادی . فقط نیاز به ی معجزه داری

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ی اشتباهی کردی ک از چشمش افتادی . فقط نیاز به ی معجزه داری

عزیزم ازدواج مجددارم ؟؟؟؟خوبه ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
داره. حس میکنه بهتر از تو نمیتونه تحملش کنه

آخه من به رابطه فاصله دادم و ترکش کردم...فقط برا اینکه که یروز پیام نداده بود ...اونم شبش اومد من سین نزدم ...

تحمل از چه نظر ...

من میخوام بدونم که چقد منو میخواد... احساسش چقد قویه...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
نگفتی عزیزم یه نقصی تو ظاهرم هست بابت اون نقص نادیده گرفته میشم اون چیه؟

تپلی

آخه من به رابطه فاصله دادم و ترکش کردم...فقط برا اینکه که یروز پیام نداده بود ...اونم شبش اومد من سی ...

خیلی حس عمیقی بهن نداره.

نباشی هستن جاتو پر کنن . دوسش داری فاصله ننداز