2777
2789
عنوان

دیشب یه ترن س بهم پیام داد بیاین

508 بازدید | 20 پست

ما گروه داریم گروه نی نی سایت ها هیچکس ام لینک اون گروه رو نداشت

یه خانم اومد گفت ترنسم !

گفت که بخاطر تو اومدم ( بخاطر من) 

کاربر نی نی سایتم من میخوام تغییر جنسیت بدم ..

حتی نام اخر کاربری شو گفت .. 

ما سعی کردیم بگیم که کی لینک داد گفت که یکی از اعضای گروه !

ما بهش گفتیم که من رل دارم نست سیگار کشید و حرف زد گفت که حالم بده و فلان .. 

بعد تومار نوشت و رفت!

من میخوام بدونم که یکی از اعضای گروه هست از کجا متوجه بشیم کیه؟ 

کی داده بهش ؟

مدیر ام منم و 2 تا دوست صمیمیم که مطمعنم نیستن

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره والا اینا یکهو از کجا اومدن قبلا ک نبود

یه زمانی موج دختر فراری افتاده بود. هر کی تلاش می کرد از خونه فرار کنه.

الان دیگه هیچکس از خونه فرار نمی کنه. به جاش تلاش می کنه بگه من تر نسم. من پت دارم. متاسفانه تبلیغات گسترده توی کل دنیا و بیشتر متاسفانه که قشر بدون فکر و دنباله رو

پت چیه

منم گیج شدم پت از کجا در اومد🙄🙄

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پت چیه

نگهداری حیوانات مثل سگ و گربه و ... والاه انقدر که پت شاپ هست. فروشگاههای مربوط به حیوانات. آدم فکر می کنه توی باغ وحش و جنگله. 

همکارام فقط برای اینکه از قافله عقب نمونن. روزی چند بار میرن تا ماشین و به بچه اشون (پت شون ) سر میزنن.

درآمدی که توی آرایشگاه پت و حیوانات هست جای دیگه نیست.

توی هر خیابان چند تا بیمارستان حیوانات هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انقدر موجی شدن

نگهداری حیوانات مثل سگ و گربه و ... والاه انقدر که پت شاپ هست. فروشگاههای مربوط به حیوانات. آدم فکر ...

ترنس بودن و‌پت داشتن چه ربطی بهم داره؟؟؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️