2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 38562 بازدید | 547 پست
میدونی در طول روز چقد سکه خرید و فروش میشه ؟؟ میخوایی بگی هیشکی هیچی حالیش نیست فقط تو اینو فهمیدیسک ...

بله می دونم

لحنتون بی ادبانه ست

فقط من اینو نفهمیدم

خیلیا می دونن

چند نفر از نزدیکانم تو بازار تهران تو کار طلا هستن

شما برو سکه ت رو بخر...

من استارتر رو راهنمایی کردم 

یکی که داره هست و نیستش رو میزاره باید همه شرایط رو بسنجه 

اخیرا خیلی تو سکه ماجرا در میاد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

پولت رو نگه ندار.تبدیل ب ملک یا طلا کن

سه میلیلتر طلا زیاده ولی می تونی طلا بخری بزارید بانک سود ماهیانه بگیری

خونه یا مغازه بهتر از زمین و طلاست.چون میتونی رهن یا اجاره بدی و با همون طلا بخری

خلا۲ه تو کشور متورم ما پول نگهداشتن بزرک ترین اشتباهه

عزیزم با دو ملیارد تا دو نیلیارد و پونصد خونه بخر بده رهن 

اگر بالفرض ۲۰۰ رهن بذی با۵۰۰ تومن دیگ ک داری نیشه ۷۰۰ ملیون

میذاری بانکی ماهی۱۵ ملیون سود بهت میده با ۱۵ ملیون زندگی ت رو میچرخونی هرچند من نظرم اینه پول تقد ت رو طلا بخر

ببین ی مثال برات بزنم مامان خودم هفت سال پیش ۶۰ ملیون داشت باهاش ی واحد اپارتمان میدادن اما نخرید لج کرد

بعد هفت سال اون واحد اپارتمان شد ۹۰۰ ملیون اما پول مامان من ک تو بانک بود با سود و پولی ک خودش جمع کرد شد ۱۱۰ ملیون

اخرش انسال رف با پولش یه تک پوش خرید

ببین گذر زمان با پول ش چ کرد

امیدوارم پیامم رو بخونی و درست تصمیم بگیرب

....‌
عزیزم با دو ملیارد تا دو نیلیارد و پونصد خونه بخر بده رهن اگر بالفرض ۲۰۰ رهن بذی با۵۰۰ تومن دیگ ک دا ...

دقیقا من ۴۰میلیون دادم ده سال پیش ی زنین خریدم الان شده ۴میلیارد

سلام توکدوم بانک هرچی بزاری تا سه ماه سه برابر وام میدن

سلام 

قرض الحسنه مهر ایران هر مبلغی بزارید بعد ۴ ماه همون مبلغ رو با سود ۴ درصد میدن اگه بیشتر بزارید که چه بهتر مبلغ قسطتتون کمتر میشه

مامانه خر من . خونه رو فروخته پولشو گذاشته بانک که سود بگیره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هر چی هم بهش گفتم خونه دو نفروش پولت بی ارزش میشه بزاری بانک گوش نکرد کار خودشو کرد ... توی این اوضاع که کسی نمیتونه خونه بخره مامانم خونشو فروخت که بزاره بانک سود بگیره. اینو به هر کی آدم بگه از کونش میخنده برامون .. 

نه سیصد میلیونه وام گرفتیم که سال دیگه بتونیم ماشینمونو عوض کنم ولی فعلا فقط از سود خودش میتونیم قسط ...

اگه می توانید قسطش را بدید، بانک نذارید  برید طلا بخرید بدون اجرت و بدون سود(ترجیحا از فامیل ها که می خواهند بفروشند)