سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم اگرپولتوبزاری بانک بی ارزش میشه گول سودشو نخورولی اگرخونه بخری همین خونه سال دیگه چندمیلیارمیادروش تازه میتونی بدی رهن کامل ولی اگربزاری بانک سال دیگه بااین پول خونه که هیچ زمینم نمیتونی بخری
ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌ دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲 این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤
ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌ دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲 این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤
عزیز من ارزش ملک میره بالا یعنی شما سه میلیارد خونه میخری دو سال دیگه اون خونه ده میلیارد قیمت داره، بانک که پولت و نابود میکنه، شاید الان با دو میلیارد خونه بخری ولی دو سال دیگه همون خونه هم نمیتونی بخری، تو بانک نزاری ها
به صورت الویت بندی نوشتم اگه میتونی ارز دیجیتال بخری که عالیه اگه نه خب دلار بخر بزار بانک یا طلا بخر بزار صندوق بانک یا ملک بخر ترجیحا زمین باشه که رشد بهتری داشته باشه خونه بعد چند سال افت قیمت میگیره
تو بانک پولت بی ارزش میشه ها ۳ میلیارد الان با ۳ میلیارد دوسال دیگه قابل مقایسه است؟؟؟
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹