2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 42191 بازدید | 584 پست
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

خب چرا از این بُعد نگاه میکنی. سال دیگه همین خونه قیمتش دوبرابر میشه،  با ۳ میلیارد هم خونه نمیتونی یک سال دیگه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگرپولتوبزاری بانک بی ارزش میشه گول سودشو نخورولی اگرخونه بخری همین خونه سال دیگه چندمیلیارمیادروش تازه میتونی بدی رهن کامل ولی اگربزاری بانک سال دیگه بااین پول خونه که هیچ زمینم نمیتونی بخری

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

فقط میتونم بگم پولتو نزار بانک 

شده باهاش زمین بخر گول اینو نخور بانک ماهی ۶۰ تومن میده و اجاره ۸ تومنه 

تو خونه داشته باشی به مرور ارزشش بیشتر میشع که در کل حساب کنی خیلی بیشتر از ماهی ۶۰ تومن سود بانک در میاد

کاربری دست 98348نفره

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

بزاری بانک کسی نمیتونه بدزده؟ 

دقیقا میدیش دست دزداکه 

گوشتودست گربه نده همرو بده طلای آبشده بگیر بزار گاوصندوق 

اونور سال سه تومنت میشه سه و نیم حداقل 

اصلا نقد نذار خونه یا مغازه بخر بده اجاره

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

بزاری بانک کسی نمیتونه بدزده؟ دقیقا میدیش دست دزداکه گوشتودست گربه نده همرو بده طلای آبشده بگیر بزار ...

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

عزیز من ارزش ملک میره بالا یعنی شما سه میلیارد خونه میخری دو سال دیگه اون خونه ده میلیارد قیمت داره، بانک که پولت و نابود میکنه، شاید الان با دو میلیارد خونه بخری ولی دو سال دیگه همون خونه هم نمیتونی بخری، تو بانک نزاری ها

ارز طلا ملک 

به صورت الویت بندی نوشتم اگه میتونی ارز دیجیتال بخری که عالیه اگه نه خب دلار بخر بزار بانک یا طلا بخر بزار صندوق بانک یا ملک بخر ترجیحا زمین باشه که رشد بهتری داشته باشه خونه بعد چند سال افت قیمت میگیره

خانوما میشه منو راهنمایی کنید

کارگزاری مفید که خرید طلا داره بنظرتون مطمئنه؟یه مقدار پول دارم میخوام تو کارگزاری سهم طلا بخرم میترسم پولمو نبرن 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

تو بانک پولت بی ارزش میشه ها ۳ میلیارد الان با ۳ میلیارد دوسال دیگه قابل مقایسه است؟؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹