2777
2789
اونم همینجوری بهت محبت میکنه ؟ یه طرفه باشه ، اون رو میبری بالا ، اونوقت خودشو در حدت نمیدونه و بی م ...

آره گاهی که اینطوری میشه من از موضع میام پایین و نوبت اونه که پارو بزنه 

ولی گاهی ناخودآگاه اینطوری میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکنشش چی بود😂

لبخند 

قبلا شده من تعریف کنم یهو خودشو بگیره و بعد دعواشده دوباره همه چی برگشته ب حالت طبیعی اما اینبار ناخودآگاه بود 

قبل رفتن خونه مادرشوهر 

میخواستم خودم ب اندازه قربون صدقه اش برم ک 

قربون صدقه مامانش به چشمش نیاد 🫠

یه بارش اشکال داره؟چون من زیاد قربون صدقه اش نمیرم یه بار که این کار رو میکنم خیلی پیداس

نه عزیزم 

اتفاقا محبت زبانی بکن بوسش کن براش وسیله هم بگیر گاهی ولی اسپند دود نکن این اسپنده خیلی پرو میکنه

حالا اگر اسپند دود کرده بودی میاوردی یه چرخ میدادی دور شوهرت یه شوخیم میکردی باهاش خوب بود ولی اینکه بلند شی مخصوصا برای خودش اسپند دود کنی پرو میشه 

محبته که زندگی رو سر پا نگه میداره اتفاقا باید محبت کنی که اگر بیرون از خونه کسی مخبت کرد بهش جذب نشه،،ولی نباید طوری باشه طرف گم بشه هم یسری کارا طرف رو پرو میکنه 

نه عزیزم اتفاقا محبت زبانی بکن بوسش کن براش وسیله هم بگیر گاهی ولی اسپند دود نکن این اسپنده خیلی پرو ...

ادمی ک جنبه داشته باشه چیزیش نمیشه

اون ادم بد ذاته ک خودشو گم میکنه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه