2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34428 بازدید | 492 پست
کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

تا حالا رفتی سکه بخری

از داستانهای سکه خبر. داری؟

انگار داری میری پول دزدی رو اب کنی

نه بهت رسید میدن

نه بهت تضمین میدن که اصله

خود طلافروشا هم تو داستان سکه می گن هیچ راهی نیست فقط اعتماد

می گه انشالله که تقلبی نیست

ادم پول زحمت کشیده رو بده انشالله و ماشالله تحویل بگیره؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

اینم در نظر بگیر سر برج اگه سکه مثلا شصت میلیون باشه برج بعدی اینقد نیست دیگه واین بدترین کار 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بنظرم یکی از کاربرا خوب گفت .با پولت وام بردار از پول وام خونه بخر یه منطقه ارزونتر بعد قسط وام رو با پول خودت که توی بانک خوابوندی بده اینطوری هم خونه خریدی وهم اصل پولتو داری

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

بر فرض که راست میگی ماهی شصت میلیون در ظاهر وسوسه کنندست در  حال حاضر ولی بذار فقط یه سال بگذره بعد میبینی چه اشتباهی کرد ماهی شصت میلیون دیگه نمیشه هیچ کاری بکنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چطور تخمین زدن که ۵ سال بعد رونق اقتصادیه؟یه توضیح کوجیک میدی لطفا؟🙏۵ سال باشه قابل تحمله.

چیز دیگه ای هم که میدونم عصر جدیدی که میاد عصریه که زنان توش قدرت و جایگاه واقعیشون رو پیدا می کنن و این که آدمای خوب حاکم میشن و بدی ها رو و رسوا میشه و از بین میره. انگار که جهان یه خونه تکونی انجام میده و آدمای بدطینت رو از بین میبره

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

عزیز دلم طرف پول پیش میده و اجاره 

مثلا هفتصد تومن ماهی پنج تومن 

اون هفتصد تومن رو بذار بانک سودشو بخور 

ماهی پنجم باز اجازه بگیر 

این‌طوری هم خونه خریدی هم پول تو بانک گذاشتی تا سودشو بگیری

به نظرم بده ملک 

اگه میخوای بذاری بانک فقط بانک خصوصی نذار

بذار بانک دولتی 

با سودش طلا بخر

حتی شده پارسیان

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

پدر شوهر من سال نود یک میلیارد پول داشت ،میتونست چهار تا واحد بخره تو تهرانپارس ،اما نخرید الان همون یه میلیارد رو داره نهایت سیصد تومن اضافه شده روش اما چهار تا واحد تو تهرانپارس شده ۴۰ میلیارد ،دیگه خودت حساب کن

خب کانالای تحلیل اقتصادی سیاسی تو تلگرام زیاده جنگ میشه اما تو ایران جنگی صورت نمیگیره مهم اینه که ت ...

این حرفا رو از کجا درمیارین

ایران هیچ چشم انداز مثبتی نداره چون سرمایه گذاری خارجی دیگه امجام نمیشع چون درامدهای ارزی دولتی عر سال آب میره چون کسری بودجه وحشتناک داریم که هرسال تورم رو شدیدتر میکنه. وقتی دولت نمیتونه بدهی هاشو بع صنایع صاف کنه وضعیت صنعت و تولید هر ماه بدتر میشه. اگر بنا باشه پنج سال دیگه وضعیت فرق کنه یا شکوفااااایی رخ بده باید سیاست های داخلی و خارحی دولت همین الان تغییر کنه.

منابعتون رو عوض کنید منابع بهتری مطالعه کنید فک کنم کانال اون جوجه بسیجیه که سواد اقتصادی ندارع اینا رو میزاره

اسی بنظرم یکی از کاربرا خوب گفت .با پولت وام بردار از پول وام خونه بخر یه منطقه ارزونتر بعد قسط وام ...

مگه با سه میلیارد چقدر وارم میدن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
تا حالا رفتی سکه بخریاز داستانهای سکه خبر. داری؟انگار داری میری پول دزدی رو اب کنینه بهت رسید میدننه ...

میدونی در طول روز چقد سکه خرید و فروش میشه ؟؟ میخوایی بگی هیشکی هیچی حالیش نیست فقط تو اینو فهمیدی

سکه رو از جای مطمئن بخری ایشالله ماشالله نداره وگرنه همون طلاشم تقلب توش هست مخصوصا طلای دست دومی که خیلیا میخرن

در ضمن طلا فروش با این حرفا هیچ وقت سرش کلاه نمیره

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خب عوضش از اون ور ارزش پولت روزبه روز میاد پایین اخه ولی ملک طلا بالامیرع خصوصا طلا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...