2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 38971 بازدید | 549 پست
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

اگه بخوای اقتصادی فکر کنی بری جلو فقط طلا وملک بهتره چون با افزایش تورم رو افزایش قیمت زمین و... داره حتی اگه اجاره نگیری و صفر باشه 

ولی اگه دولت بزاری تو بانک سودش الکی خرج میشه با افزایش تورم ارزش وقدرت خرید دولت میاد پایین 

جنبه دیگشم منطقه به چوخ رفته (سوریه) امکان هر چیزی هست احتمال پس ندادن دولت تو بانکم هست بیشتر نمیتونم توضیح بدم تعلیق میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجوری امسال و سال دیگه شاید منفعتت بیشتر باشه ولی ارزش ملک در گذر زمان با تورم بالا می‌ره و از طرفی اگه پول توی بانک داشته باشی ارزشش پایین میاد

پس با نگاه طولانی مدت بهتره خونه بخری چون طی چند سال ارزش سرمایت بالاتر می‌ره

اینایی که گفتم همش در صورتیه که نخوری پولتو بزنی به کار، وگرنه من اگه ۳ میلیارد داشتم باهاش کار و کاسبی راه مینداختم

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

مگه همین ۲ روزه عمر

پس فردا اون مغازه چند برابر میشه

اما پولت تو بانک بی ارزش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یعنی موندم چطور کسیکه تو این جامعه زندگی کرده هنوز میگه بذارم بانک سود بگیرم بهتره !!!!!!

دختر خوب امسال خونه سه میلیاره سال دیگه 6 میلیارده 

چقدر سودت می خواد جبران کنه این اختلاف و 

از عید تا الان طلا بیشتر از یک میلیون افزایش قیمت داشته 

در اقتصاد تورمی فقط کسیکه هیییچچچچچییی از اقتصاد سرش نمیشه پول و میذاره تو بانک 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

اگه چیزی باهاش نخرید روز به روز ارزش پولتون کم میشه 

اگه نمی‌خواستید ماهیانه ازش درآمد داشته باشید فقط باید طلا می‌خریدید 

وای چون میخواید ماهیانه پول داشته باشید قطعا یه مغازه کوچیک یا اگه شهرستان هستید یه آپارتمان 

جدیدا شنیدم کفی تریلی و تانک میخرن میدن اجاره یا دونگی میخرن سودش خوبه ولی خوب باید آشنا مطمئن داشته باشید

این حرفا رو از کجا درمیارینایران هیچ چشم انداز مثبتی نداره چون سرمایه گذاری خارجی دیگه امجام نمیشع چ ...

نه اتفاقا اصلا طرفدار سیستم نیست میگه تو این سیستم جز یه سری افراد اندک همه وابسته به غرب و اسراییل هستند و همینان که اقتصاد رو نابود کردند یه سری از حرفاش درست در اومد مثلا این که ایران پایگاه های نظامیشو توی لبنان ساخته و همین باعث شد دامنه جنگ به ایران نرسه و این که میگه کشورهای عربی توی اقلیم نامناسب این همه سرمایه گزاری کردند به جای این که زیربنای اقتصادی نظامیشون رو قوی کنن فقط ساختمان ساختند تو جنگی که اتفاق میفته این ساختمان ها نابود میشه و اینا دیگه هیچی نخواهند داشت 

راستش من اصلا از اون آدم خوشم نمیاد و از خدامه حرفاش درست در نیاد اما خب در درازمدت همیشه پیش بینیاش درست از آب در اومده

خونه ارزش اصلی پولت با تورم افزایش پیدا میکنه، اگر ۶۰ ۷۰ سالت بود میگفتم بزار بانک بی دردسر سودش را بگیر  ولی اگر جوانی باهاش سرمایه گذاری کن، یا حداقل نصفش را سرمایه گذاری کن، الان سود میگیری ولی ۵ سال دیگه تصل پولت هیچ ارزشی نداره

وقتی خونه میخری فقط اجاره ش نیست که ارزش پولت حفظ میشه 

ولی وفتی ماهی ۶ تومن سود بگیری سالانه ش میشه ۷۲۰ و اون پولی که سپرده گذاشتی بانک ارزشش کم میشه خیلی

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

ولی سه میلیاردت همون سه میلیارد باقی میمونه

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت