2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 97 پست
من دارم میگم بدرد نمی‌خوره ولی مادرشوهرم و مادرم میگن فقط شیر خودت شیر خشک بدرد نمیخوره و ... هر کار ...

دقیقا مادر منم نزاشت 

خواهش میگم ازت التماست میکنم اگ وزن گیرب بچت مهمه حتما بهش شیر خشک بده شیرت بدرد ننیخوره اون بچه اولا سیر نمیشده الانم احتمابا عادت کرده معدش کوچیک شده ک وزن نگرفته همه بهم میگن بچت ریزه بالینکع تا ۶ ماهگی وزنش خوب بود بچ تو از ۲ ماهگی عقب افتاده وزنش باید سمت خط نارنجی باشه تو برگه سلامت فردا همین مادرو مادرشوهر هی میزنن تو سرت ک به بچه نرسیدی عقب افتادبچم هرچی میخوره بالا میاره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقصیر تو نیست همه همینطوری هستن من بستری بودم یکماه قبل زایمان شیرم سرازیر میشد پرستاران میگفتن شیرش ...

چون مادرای الان اینقدر کمبود ویتامین آهن دارن که نمیتونن شیر کاملی به بچه بدن و از نظر ناراحتی بنظرم خیلی رو کیفیت شیر تاثیر داره من بچم بدنیا اومد هر کی منو میدید میگفت بچت زشته همش کاری باهام کردن شب و روزم شده بود گریه شیر میدادم گریه میکردم الان خداروشکر بهتر شدم و ارتباطمون با آدمای نفهم کم کردم 

ی کدتم نزاشتم مادرشوعرم ببینه شیر خشک میدم قشنگ تموم شد رفت

اره همین مادر شوهر و قدیمیا بیشتر رو اعصاب و الا بچه من باید شیر خشکی بشه من بزور دارم شیر مادر بهش میدم

دقیقا مادر منم نزاشت خواهش میگم ازت التماست میکنم اگ وزن گیرب بچت مهمه حتما بهش شیر خشک بده شیرت بدر ...

الان دارم دو وعده بهش میدم یعنی بیشترش کنم یا کامل شیرمو قطع کنم؟

اره شایدم ولی آبجیم و مامانم شهرشون چرب بود ولی من که دوشیدن حتی شیشه هم یکم چرب نشد همش آبکی بود

بااینکه شیر من بدرد نمیخورد و بچم عقب افتاد شیرمو میریختم لیوان لیوان چرب میشد و نمیشد بااب خالی شست تو ک دیگ جای خود داری 

بچه ک از دوماهگی خوب وزن نگیره معلومه عقب میوفته تو هرچی بخوری جذب خودت میشع و دفع میشه تو ژن بدنت نیست ک مواد مغذی رو بزنه به شیرت دفع میکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الان دارم دو وعده بهش میدم یعنی بیشترش کنم یا کامل شیرمو قطع کنم؟

دو وعده خیلی کمه کامل بهش بده 

شیر خودتم ۱۰ مین بدوش بریز تو روشویی بریز بیرون اون همش اب بدرد نمیخوره دوقاشق تهش ک چربی داره بده

ببین شیرت ابکی دوماه دیگ کم کم خودش خشک میشع 

دقیقا مادر منم نزاشت خواهش میگم ازت التماست میکنم اگ وزن گیرب بچت مهمه حتما بهش شیر خشک بده شیرت بدر ...

دقیقا حرف حق زدی 

منم بچه ام‌دنیا که اومد ریز‌بود حالا خیلیم‌نه ها سه‌کیلو بود همه فامیل می زدن تو‌سرم‌که‌ضعیفه تا شیر خشک‌دادم رشدش یه هو بالا رقت خوابش تنظیم شد گریه هاش رفلاکس و کولیکش‌کم‌شد اصلا شد یه بچه دیگه 

شیرای ما الان‌مثل قدیم نیست که وسایل اورگانیک بخوریم‌و‌بی خیال باشیم‌شیرمونم باکیفیت باشه کل استرسمونم با شیر می دیم‌به بچه 

بااینکه شیر من بدرد نمیخورد و بچم عقب افتاد شیرمو میریختم لیوان لیوان چرب میشد و نمیشد بااب خالی شست ...

نه بخدا یکمم چرب نشد حتی چربی بالاش تشکیل نشد خواهرم گفت اونم لیوان چرب میشد همونجا گفت آبکی خیلی