2777
2789
عنوان

فقط برا تولدها شام میدن

336 بازدید | 27 پست

جاری هام سالی یکبار شام دعوت میکنن

همونم تبدیل به تولد می‌کنند و پول شام رو میگیرن ازت

مثلا اگه تولد بچشون شهریور بوده حتی اگه آذر ماه  یا دی ماهم مهمونی بدن بازم میگن آره به مناسبت تولد بچمه

در صورتی که تولدش نیست.

از زمانی که عروسشون شدم تا الان یکبار نشده ما ی مهمونی معمولی بریم همیشه باید پاکت پولم تو کیفم باشه تا بتونم برم خونشون.

ولی خودم اصلا اینجور نیستم به نظرم خیلی زشت و ضایع است.

اطرافیان شما چطورین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میبینی چیزی پیشت ندارن

نباید پول بدی و پرروشون کنی

گاهی مقصر خودمون هستیم 

باید ببینی بخندی بگی عه مبارک باشه فک کردم تولدش شهریور بوده

همین

نه کادو نه هیچی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تو تو سال دوبار دعوتشون کن یبار تولد خودت یبار تولد شوهرت 

اون وسط مسطا اگه سرزده اومدن بگووووو وای شما هم میدونستید امروز سالگردمونه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
وقتی میبینی چیزی پیشت ندارننباید پول بدی و پرروشون کنیگاهی مقصر خودمون هستیم باید ببینی بخندی بگی عه ...

عزیزم فکر کن ۲۵ نفر رو دعوت می‌کنه 

اینا همه پول میارن کادو میارن

این وسط من نیارم خب به نظرم صورت خوشی نداره

مسخره ام میکنن

عزیزم فکر کن ۲۵ نفر رو دعوت می‌کنه اینا همه پول میارن کادو میارناین وسط من نیارم خب به نظرم صورت خوش ...

مسخره کنن حتما خودشون هم شبیه جاریتن که مسخره میکنن

تو راهه خودتو برو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری