2777
2789
عنوان

شوهرم گف چرا خانوادت خونه ماغذامیخورن گداصفت

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 21 پست
پس خیلیه دعوت کن بحرفشم گوش نده بعد یه سال چرا این حرفا رومیزنه مهمون نواز نیس یافقط موضوع خانوادت پ ...

نه .گداست کلا .همیشه تهمت میزنه گوشت چرا کم شده مرغ میوه برنج توهم میزنه ک من میدم ب کسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ بدونی همین چندماه پیش موند خونه مامانم ۳ماه بکوب خورد خونه نداشتیم چون مامانم همیشه غذا میوه میفر ...

نه اصلا ... نهایت باپول خودت وسایل یلدا بگیر ...بزار خونه مامانت ..خودتون برید ..منت هم سر این آدم میزاری البته حقشه ...اگر هم نمیتونی شوهرت رو نبر ‌‌.بگو نه خانوادم میان نه تو حق داری بری ...برو خونه فک و فامیلت 

چطور روش میشه برای یه ناهار چنین حرفی به زبون‌میاره چقد بعضیا اهل حساب کتاب و خسیسن 

بگو تو که طاقت نداری به خانواده زنت یه ناهار بدی چرا زن میگیری

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️