2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 97 پست
همین روغن حیوانی و کرخ محلی همش میخورم خودم دارم وزن اضاف میکنم ولی شیرم بازم کیفیت نداره میگن مادری ...

دقیقا بخاطر همین چیزاس ک دودلم ک شیر خودمو بدم یاازاول بندازمش شیرخشکی بشه

۱۸روز دیگه نی نیم میاد بشدت دودلم.

بیچاره زنداداشم شیرش کم بود اینقدرررررر عذاب کشید تواین دوسال اخرش کلی مریضی و کم خونی گرفت هرکاری میکرد شیرش کیفیت نداشت بچشم شیشه شیر نمیگرفت گشنه میموند ینی داستان داشتن بااین بچه طفل معصوم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودتو خسته نکن متاسفانه هیچ جوره شیرت پرچرب نمیشه بعضی بدنا اینجورین ژنی هست شیرت کم چربه و قوت نداره 

من از ۶۸ شدم ۸۵ اتقدر خوردم ک بچم بجون بیاد شیر پرچرب بیاد نشد ک نشد همش جذب خودم شد شیرم بدرد ننیخورد ابکی اشغالی یروزم از خواب بیدار شدم کامل خشک شده بود بی عقلی کردم دیر ب بچم شیر خشک دادم عقب افتاد خوب وزن نگرفت الان ۵ سالشه هرررکار میکنم اشتها نداره دیگ میخام ببرم دکتر غدد بچمو سوزوندم از گشنگی و بی تجربگی ی بدن پر ترک و داغون برا خودم موند خودتو خسته نکن شیر توهم بدرد نمیخوره کلا بهش شیر خشک بده وزن بگیره 

رعایت کن پرخوری نکن بدنت بهم نریزه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اینافکرکنم ژنتیکیه بچه من دنیااومدنیی۲۹٠٠بودتوی ماهگیش۴۳٠٠ه دکترگف شیرم خوبه من اصلا غذاهای چربو چیل ...

اره شایدم ولی آبجیم و مامانم شهرشون چرب بود ولی من که دوشیدن حتی شیشه هم یکم چرب نشد همش آبکی بود

بچه ها همین اولش یکم فرق دارن بعد ۳ ماهگی همشون ی اندازه میشن اینقدر فکرو خیال می‌کنی شیرتم خشک میش

آره خیلی حرص و جوش میخورم اصلا از وقتی بدنیا اومد همش شیر ناراحتی بهش میدم خودمم ناراحتم

عزیزم مگه شیر خشکم نمیدی چرا خودتو چاق میکنی الکی. بهش فکر نکن اصلا . اشتباه منو نکن عادی غذا بخور

خودم اضاف وزن دارم الان دارم بیشتر چاق میشم از بس میگن غذاهای چرب بخور یعنی فرق نمیکنه خودمو اذیت نکنم

آره خیلی حرص و جوش میخورم اصلا از وقتی بدنیا اومد همش شیر ناراحتی بهش میدم خودمم ناراحتم

قبل شیر دادن بشور شیرازسینه آت بدوش بشور روش بده بچه عصبی نکن اون بچه رو باشیر

عزیزم خودتو خسته نکن متاسفانه هیچ جوره شیرت پرچرب نمیشه بعضی بدنا اینجورین ژنی هست شیرت کم چربه و قو ...

من دارم میگم بدرد نمی‌خوره ولی مادرشوهرم و مادرم میگن فقط شیر خودت شیر خشک بدرد نمیخوره و ... هر کاری میکنم نمی‌ذارن 

تقصیر تو نیست همه همینطوری هستن من بستری بودم یکماه قبل زایمان شیرم سرازیر میشد پرستاران میگفتن شیرشوببینین وقتی بچم بدنیا اومد قطره ای شد اصلا نمیتونست بخوره بگیره اونقدر ناراحت بودم با خودم میگفتم بچه منو دوستنداره اونقدر گریه میکردم ب مامانم میگفتم بچه از من خوشش نمیاد سر این کمترکمتر شد شیرم مجبور شدم در کنارش شیر خشک بدم ک بعد دوماه دیگ سینمونخورد سعی کن بیخیال باشی والا بچه های ک ماماناشون بی خیالت خیلی اتفاقا قوی و بدن خوبی دارن داشتن میبینی غذا درست کنی هرچقدر حساسیت نشون دادنی بیشتر غذا بد میش اما غذای سرسری خوشمزه تره اصلا خودتو اذیت نکن تا جایی ک داری بده هر کجا نبود با خیال راحت شیر خشک بده ب حرف هیشکی گوش نده والا بخدا دختر من با دختر همسایه مامانم تو ی روز بدنیا اومدن  دختر من حالا زود بدنیا اومد اما برا اونا بوقتش شد اون شیر مادر میخوره دختر من شیر خشکیع به خدا قسم ک بدن بچه من خیلی قوی تر از اونه زودترم راه افتاد زودترم صحبت کرد اون خیلی ضعیف مونده وقتی دیگ شیر نداری یا مقوی نیست مجبور نیستی بچه رو از گرسنگی تلف کنی بده شیرخشک بخوره تا بدنش ضعیف نشه

مممممم
من دارم میگم بدرد نمی‌خوره ولی مادرشوهرم و مادرم میگن فقط شیر خودت شیر خشک بدرد نمیخوره و ... هر کار ...

وای من اونقدر بحث کردم باهاشون خخخخخخ دیگ آخرش ب مامانم گفتم بچه خودمه میخام شیر خشکی شه

مممممم