2777
2789
عنوان

دنیا دیگه برای یکی مثل من به اخرررر رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دقیقازندگیت مثل منه. همه حرفایی که گفتی انگارحرفایِ دلِ من بود

خیلی حالم بده دیشب شوهرم میگفت تو با من هیچ اینده ایی نداری منم گفتم اخه من ازت کینه دارم تو خیلی بمن بد کردی

وقتی امقدر جسم و روحت تو عذابه شرایط رو فقط خودت میتونی تغییر بدی.تو که حرکت کنی خدا یه جوری کمکت می ...

جدا بشم برم کجا تو  اون دیونه خونه؟؟ اصلا نمیخام پام بره اونجا اینجا چاله اس اونجا چاهه من بین بد بذتر بدو انتخاب کردم 

خیلی حالم بده دیشب شوهرم میگفت تو با من هیچ اینده ایی نداری منم گفتم اخه من ازت کینه دارم تو خیلی بم ...

منم میخام جدابشم خانوادم نمیزارن. میگن خودتابکش ولی طلاق نگیرکه بیای اینجا. داغونم. بچه هم ندارم مشکل ازشوهرمه

منم میخام جدابشم خانوادم نمیزارن. میگن خودتابکش ولی طلاق نگیرکه بیای اینجا. داغونم. بچه هم ندارم مشک ...

خداشکر بچه نداری وای من حتی اگه بگن جداشو جدا نمیشم اونجا دیونه خونس یکسال پام خونه مادرم نذاشتم

جدا بشم برم کجا تو اون دیونه خونه؟؟ اصلا نمیخام پام بره اونجا اینجا چاله اس اونجا چاهه من بین بد بذ ...

واسه همین میگم برو یه کاری یاد بگیر و برو سر کار.بعد با پس انداز و یکم قرض گرفتن میتونی یه خونه اجاره کنی تا جدا بشی.خودت شرایطت رو بهتر میدونی،من فقط دارم بهت یه دید دیگه از زندگی رو میدم که امکان پذیره.چون خودم یه دوست افغان دارم که تو سن خیلی کم شوهرش داده بودن و مجبورش کرده بودن که زود هم بچه بیارا.مرده هم هر روز کتکش میزد.رفت کار ناخون یاد گرفت و بعد جدا شد.تو هم اگه بخوای میتونی زندگیت رو تغییر بدی