2777
2789
عنوان

بنظرتون این خاستگار خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 41 پست
والا پسره ب هر سازی شما زدین رقصید آخرکارم شد مقصر.کلا رفتار مادر دختره بیشتر از همه ایراد داشته!!

اخه احساس کرد ک پسره خسیسه 

تا دختره نگه کاری نمیکنه 

دختر نباید بگه ک اون خودش باید ببره جایی درست حسابی 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

اخه احساس کرد ک پسره خسیسه تا دختره نگه کاری نمیکنه دختر نباید بگه ک اون خودش باید ببره جایی درست حس ...

اون آقا پسر خودش هی گفت شما کجا رو پیشنهاد میدین و وقتی پیشنهاد دادین همونجا برد ک گفتین، بعد ک رفتین اونجا تازه مادر یادش افتاده ک بره فضای باز و ایشونم در دسترس ترین فضای باز رو انتخاب کرده و برده.

بعضی آقایون زیاد تجربه ندارن و ترجیح میدن طرف مقابل خودش پیشنهاد بده.

برای شناخت خصلت آدما ب معاشرت و گذر زمان نیازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون آقا پسر خودش هی گفت شما کجا رو پیشنهاد میدین و وقتی پیشنهاد دادین همونجا برد ک گفتین، بعد ک رفتی ...

عزیزم اون از زرنگیشه وگرنه دختر زشته دیگ اون باید خودش بگیره دختر و مادرش خب خجالت میکشن

خب تو اشنایی باید بفمیم خسیسه یا نه بعد دیگ خودش باید میبرد جایی درست حسابی اولین بار زشته واقعا نب ...

آخه خیلی از مردا فقط برا  خانواده دست به جیبن و دوست ندارن برا جلسه اول با قاقالی لی رأی بگیرن به نظرم ایشون همین که دست خالی خونتون نیومده یعنی شعورش میرسه ولی اگه تو بیرون بیشتر از حد توقع برات خرج کرد خوشحال نشو چون داره نقش بازی میکنه تا با پول دلبری کنه .وگرنه طبق عرف باید یه جا بشنید باهم صحبت کنید تا ببینی که آیا هم سطح هستید یا نه.... بیشتر تو دیدار اول باید رو عقاید و فرهنگ و اخلاق زوم کنی نه خوردنی و پذیرایی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

آخه خیلی از مردا فقط برا خانواده دست به جیبن و دوست ندارن برا جلسه اول با قاقالی لی رأی بگیرن به نظ ...

اینم بگم من اگه جای پسره بودم این دختر رو انتخاب نمیکردم به دلیل اینکه به مادرش وابسته هست دوم ظاهر بینه سوم دختر قاطع و محکمی نیست و در آخرم اصلا منطقی نیست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

گذاشتم

خسیس نیست خب وقتی مادرت نمیخوره زوری نیست که صمیمی هم نیستن اصرار کنه بگه باید بخوری اون اگه خسیس بودحتی کافه هم نمی‌برد و فقط به خواسته مادرت احترام گذاشته 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

آخه خیلی از مردا فقط برا خانواده دست به جیبن و دوست ندارن برا جلسه اول با قاقالی لی رأی بگیرن به نظ ...

میدونی میخواستم ببینم خسیس نباشه

میدونی میخواستم ببینم خسیس نباشه

ولی به نظرت درسته اون آقا فکر کنه  شما خسیسی که تو خونه خودتون قرار نذاشتید چون ترسیدید برا پذیرایی هزینه کنید ....

عزیزم خیلی راحت میشه آدما رو قضاوت کرد به نظرم شما هنوز نمیدونی چرا میخواهی ازدواج کنی و از همسر آینده چی میخواهی ..چون نگرشتون خیلی سطحی بود من نمیدونم اون آقا چطور شخصیتی داره ولی حس میکنم شما هنوز سنت کمه منظورم سن شناسنامه ایی نیست بلکه از نظر بلوغ اخلاقی میگم 

ولی به نظرت درسته اون آقا فکر کنه شما خسیسی که تو خونه خودتون قرار نذاشتید چون ترسیدید برا پذیرایی ...

عزیزم ما یک بار اومدن پذیرایی کردیم 

ایشون خودشون خواستن بیرون باشه

ولی به نظرت درسته اون آقا فکر کنه شما خسیسی که تو خونه خودتون قرار نذاشتید چون ترسیدید برا پذیرایی ...

من درمورد مسائل دیگ خیلی حرف زدیم ولی من نیترسم فردا خسیس باشه تو زندگی مرد خسیس خیلی سخته تو همین سایت خودت دیدی تاپیک زدن شوهرم میلیاردره ولی خسیسه

نههدیگه منم باشم یبار میگم دوبار میگم بار سوم بیخیال میشم خیلییییی حساسیییی

حساس نیستم والا از خساست میترسم از مامانمم پرسیدم گفت اره انگاری خسیسه 

خب تو اشنایی باید بفمیم خسیسه یا نه بعد دیگ خودش باید میبرد جایی درست حسابی اولین بار زشته واقعا نب ...

خب اون از دختر پرسیده کجا ببرمت دختره هم عین ندید بدیدا یه کافه گرون معرفی کرده پسره هم بدون هیچ حرفی قبول کرده و بردتش بعد خانوما وسط راه میفهمن کافه دوست ندارن میگن بریم فلان جا باز اون میگه چشم 

ادم خسیس کسیه که از اول تو میگفتی بریم فلان کافه یه جوری میپیچوندت یادت میرفت میخواستی بری کافه 😂

نه حس بدی ازش نگرفتم معلومه ادم عادیه ، مشکل اینه دختره فکر کرده مردا باید مثل رمانا همه جنتملن پول به اب زن باشن 

دختره قطعا با این مرد تا اخر اذیت میشه چون خیلی ادم ایراد گیر و ظاهر بینیه بهتره فعلا بیخیال ازدواج بشه اون پسره رو هم الکی حروم نکنه