2777
2789
عنوان

بنظرتون این خاستگار خسیسه

469 بازدید | 41 پست

روز اول اشنایی با مادرش اومدن منزل یک جعبه بزرگ شیرینی گرون خریده بود 

قرار شد باهم تلفنی اشنا بشن و بیرون برن 

برای بیرون رفتن تو چت به دختره گفته بود کجا بریم دختره گفته بود نظر خودت چیه گفته فلان جا دختره گفت سرد نمیشه گفته نه سر ظهر میخوایم بریم دیگه 

دختره گفته نه سرد میشه مامانمم ک میخواد بیاد 

پسره گفته باشه پس کجا بریم دختره گفته بریم کافه ای جایی بشینیم حرف بزنم گفتم باشه اولش میخواستم بگما گفتم قبول نمیکنی بخاطر اینکه قلیون اینا دارن 

دختره گفته نه خب قلیون ما سفارش نمیدیم نوشیدنی چیزی که پسره گفته باشه 

بعد روز اشناییی ....

ادامه پست بعدی فقط بگید خسیسه میشه تحمل کردش؟

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

روز اشنایی میرن یه  کافه ای  پسره میگه چی میخورید ...

بعد مامان دختره میگه پاشید بریم اینجا خوب نیست ک بریم جایی بیرون فضای بازی جایی 

بعد پسره ام از خدا خواسته میگه هرچی شما میگید فلانی  چون گفت کافه اومدیم هرجور شما میگید میخواید بریم 

ک بلند میشن ازون کافه 

بعد میرن ابشار اونجا پسره جلوی یه دونه ازینا ک ابمیوه و ذرت اینا میفروشن وایساده گفته چی میخورید بخرم  دوبار گفته بعد دختره گفته اب هویج اون خودشم بلال تنوری مامان دختره گفته نمیخورم بعد ۳دفعه گفته بگو نگفته 

بعد پسره رفته واسه خودشو و دختر خانوم گرفته 

مادرشم اینارو تنها گذاشته حرف بزنن دخترم ازین موضوع ناراحت شده ک باید پسره به زورم شده برای مادرش یه چیزی میگفته بعد بیشتر ازونم ناراحت شده دیده ذرتش توش دوتا قاشقه و به روی خودش نیاورده ک ناراحت شده 

و میگه این اولین قرار خووش باید عقلش میرسید میگفت بریم فلانجا درست حسابی پذیرایی بشه به مامانش گفته چرا از کافه پاشدی گفته دلم نیومده اونجا خیلی گرونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم بيخيال اين دختر ميشم.

چون باهاش بدبخت ميشي

دختري ك فقط دنبال بهونغ است

خودش كافه پيشنهاد داده، خودشون بلند شدن..پسره ك نيمتونسه بياد التماس كنه براي خوراكي..

بيشتر مياد سمت دختر نديده هستن

💕

پسره باید به قیف با خودش میبرد به زور آب هویج ومیریخت تو گلوی مامانه😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
روز اشنایی میرن یه کافه ای پسره میگه چی میخورید ...بعد مامان دختره میگه پاشید بریم اینجا خوب نیست ...

به نظرم خانواده دختره ندید بدید و کنسن ...پسره میخواد آشنا بشه تمرکزش رو حرفاش و معیارهاشه قرار نیست برید تفریح که بت فکر شکمتونید بنده خدا پسره باز شما رو برده کافه خودتون نخواستید 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ننه دختره اونجا چیکار داشته فوضول خانوم؟افتاده بوده دنبال اینا

محرم نیستن نمیخواسته دخترش تنها باشه فردا بگن دخترشو تنها فرستاد با ما بیرون 

به نظرم خانواده دختره ندید بدید و کنسن ...پسره میخواد آشنا بشه تمرکزش رو حرفاش و معیارهاشه قرار نیست ...

مادر دختره هیچی نمیگه دختره در واقع 

مامانه ک گفته نه اونجا گرونه پسر گناه داره 

به نظرم خانواده دختره ندید بدید و کنسن ...پسره میخواد آشنا بشه تمرکزش رو حرفاش و معیارهاشه قرار نیست ...

خب تو اشنایی باید بفمیم خسیسه یا نه 

بعد دیگ خودش باید میبرد جایی درست حسابی اولین بار زشته واقعا  نباید دختره میگفت ک