2777
2789
عنوان

بنظرتون این خاستگار خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 41 پست
خب اون از دختر پرسیده کجا ببرمت دختره هم عین ندید بدیدا یه کافه گرون معرفی کرده پسره هم بدون هیچ حرف ...

کافه گرون نگفته گفته بریم کافه ای چیزی 

والا حالا اگ گفته بود پارک همتون میگفتین چرا بی ارزش کردی خودتو فلان 

خب تو اشنایی ادم باید بفهمه طرف خسیسه یا نه 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

حساس نیستم والا از خساست میترسم از مامانمم پرسیدم گفت اره انگاری خسیسه

خسیس چیه خب

بستنی میخورید؟ 

نه 

واقعا نمیخورید ؟ 

نه 

خب یه بار دیگه بپرسم فکر میکنی کَرم یا بی عقل منم میگم چشم 

مامانت اگه واقعا بستنی میخواسته ناز کردنش برای چی بوده اتفاقا شماها اگه میخواستید ازمون خساست بگیرید که عزیز باید سعی میکردید در برابر هزینه کردن قرارش بدید و ببینید واقعا خرج میکنه یا تعارف به هزینه کردن میکنه و شما هم باید قبول میکردید روشتون اشتباه بوده 

بعد ادم خسیسم ابمیوه و کافه رو هزینه میکنه قربونت برم براش چیزی نیست که 

الان معلوم نیست واقعا خسیسه یا نه 🗿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسیس چیه خببستنی میخورید؟ نه واقعا نمیخورید ؟ نه خب یه بار دیگه بپرسم فکر میکنی کَرم یا بی عقل منم م ...

مامانم خجالت میکشید 

بعضیا اینجا توهین کردن ک تکلیفتون با خودتون روشن نیست 

به مامانم میگم چرا از کافه بلند شدی میگه اونجا گرونه میگم چرا چیزی سفارش ندادی بعدا در نبود ما قایمکی گرفتی میگه نخواستم اخه واسم بخره بعد گفتم ضعف میکنم زشت میشه  قایمکی خریدم 

کافه گرون نگفته گفته بریم کافه ای چیزی والا حالا اگ گفته بود پارک همتون میگفتین چرا بی ارزش کردی خود ...

نه اخه ببین من خودم دختر خسیسم خب

ولی جدا برای شکمم خوب هزینه میکنم 

ولیییی برای چیزای بی مربوط به خودم و کادو و هر چیز دیگه نه واقعا 

میگم باید سعی کنی تو معرض خریدن چیزایی که خودش نمیتونه استفاده کنه و فقط برای توعه قرارش بدی ببینی با جون دل میخره یا خرید بعدش نا رضایتی از صورتش معلومه یا نه 

مامانم خجالت میکشید بعضیا اینجا توهین کردن ک تکلیفتون با خودتون روشن نیست به مامانم میگم چرا از کافه ...

خب پس اینکه براتون خرج کنه حس معذب بودن بهتون میداده

پس یعنی رفتارش یه جوری بوده که مامانتون فکر کرده هزینه کردنش براتون فردا پس فردا شاید شبیه منت گذاشتن بشه 

همچین ادمی با همچین رفتاری صد درصد خسیس هم نباشه  چون فتارش بعد هزینه گردن یا قبلش یه طوریه از دماغ ادم در میاد 

و اینطور ادما صد هزار برابر از ادم خسیس بدترن دیونت میکنن 

مامانم خجالت میکشید بعضیا اینجا توهین کردن ک تکلیفتون با خودتون روشن نیست به مامانم میگم چرا از کافه ...

عزیزم عاشق مامانت شدم چقدر عزت نفس داره برا همینم دختر خوب تربیت کرده که دور از چشم خانواده و تنها نمیره سر قرار ...خداحفظشون کنه

راجع به خساست هم نمیشه گفت چون خودتون تو عمل انجام شده ای قرارش دادین که کمتر خرج کنه پس نمیشه خرده ای به پسره گرفت

عزیزم عاشق مامانت شدم چقدر عزت نفس داره برا همینم دختر خوب تربیت کرده که دور از چشم خانواده و تنها ن ...

اخه میدونی چیه مامانم گفت خنگ نباش نمیان بپرسن ک کجا بریم چی میخوری تازه اون داشت میبردت پارک فلان ک تو گفتی نه همون بریم ابشار ک اول گفتی 

مامانم میگه خودش باید میخرید ما نباید بگیم ک 

ازون کافه خوب شد بلند شدیم وگرنه اونجا تحت عمل انجام شده قرار میگرفت حساب میکرد خوب شد پا شدیم ببینیم خودش چجوریه تو اون ابشارم صدتا کافه هستش این بشر رفت از دکه ذرت و برای خودش بلال خرید به مامانمم انگار تعارف کرد فقط 

چی بگم . خودتون توی شرایط حضور داشتین و بهتر میتونین تصمیم بگیرین

مامانم چیزی نمیگفت تو کافه میشستیم اینطور نمیشد .چقور این مادر منو بی ارزش میکنه 

البته بگما تو چت به من پسره میگفت بریم ابشار من گفتم کافه 

‌و اینکه دوستش گفته بود خسیسن

من درمورد مسائل دیگ خیلی حرف زدیم ولی من نیترسم فردا خسیس باشه تو زندگی مرد خسیس خیلی سخته تو همین س ...

خساست با یکی دوبار معلوم نمیشه ی مدت زمان لازمه و فقط تو بحث خرید پیش نمیاد جاهای مختلفی بروز میکنه 

زود قضاوتش نکن

خساست با یکی دوبار معلوم نمیشه ی مدت زمان لازمه و فقط تو بحث خرید پیش نمیاد جاهای مختلفی بروز میکنه ...

دیگ خدافظی کرده اونم ج نداد اخه دیگ چی بدتر ازین ک پیش مامانم خسیس بازی دربیاره