2777
2789
موافقم بشدت

تحمل خیلی مهمه تا تقی ب توقی میخوره تحمل سختی نداریم کم میاریم تلاش نمیکنیم 

پسره ب این فک نمیکنه فلانی زنمه بچمه کجا ولشون کنم

دختره نمیگه بچم اواره میشه همه میگن خودمون مهم تریم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فضای مجازی . رسانه  ذائقه ها رو تغییر دادن تهاجم فرهنگی هم بنیان خانواده رو نشانه گرفته

متاسفانه باورها و عقایدمون تضعیف شده. اصل ساده زیستی رو حتی در شهرهای کوچیک کمتر می بینیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه واقعیت در مورد ازدواج که خیلیا نمی دونن اینه....

شما وقتی ازدواج می‌کنی در واقع داری خونواده تشکیل میدی پس خونواده اول تو همسرته نه پدر و مادرت....

خیلی وقتا لازمه بخاطر خونواده اولت(همسرت) برای خونواده دومت(پدر و مادرت) حد و مرز بذاری

چون کنترل گری و دخالت اونا می تونه رابطه‌ت رو بهم بریزه

در واقع ازدواج به معنای تغییر خونوادست و این یه واقعیته، نه چیزی که این معنی رو بده تو دیگه پدر و مادرت رو دوست نداری!

@Media_aramesh

پسری که به خاطر یه دختر به کل خانوادشو بذار کنار... یه روزم به خاطر یه دختر دیگه قبلیه رو میزاره کنا ...

ارع دقیقا کسی ک بیخیال خانواده خدش بشه بدرد زندگی نمیخوره

👏🏻👏🏻

همش که گارد گرفتی شما در مقابل زنا مردا همه چیز تمومن؟!عذرخواهی میکنم ببخشید البته مرداد یه زن پول د ...

من هیچ جای حرفم نگفتم مردا همشون خوبن!

دلایل طلاق اونقدر زیاده که نمیشه گفت 

اینجا اکثر کاربرا خانومن ... واسه همین اینو گفتم شاید یه نفر اگاه شد 

من می دونم بعضی مردا اخلاق خوبی ندارن  خیلیاشون خیانت می کنن... ولی چون اونا بدن ماهم باید بد بشیم؟

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

خب از کجا بفهمی طرف اینا رو داره یا ن

از قدیم گفتن ازدواج مث هندونه سربستس ،همش شانسیه 

طرف ده سال اول زندگیش اوکیه سال یازدهم گند میزنه به همچی ،اینکه میگن اشنایی زیاد و‌مشاوره تا یه حدی تاثیر گذاره ،ذات واقعی ادما به مرور مشخص میشه اونم وقتی زیر یه سقف رفتین

پسری که به خاطر یه دختر به کل خانوادشو بذار کنار... یه روزم به خاطر یه دختر دیگه قبلیه رو میزاره کنا ...

با خانواده شوهری که هر ثانیه و هر لحظه جلو شوهرم ،، جلو اون خواهر شوهر متاهل ام ،،  جلو همسایه ها می خوان ثابت کنند من زشتم .. نفهمم..  انگار عقب افتاده ذهنی هستم یا ارزش ندارم ؟؟ باید چطور رفتار کرد؟؟ باید حلوا حلوا شون کنم ؟؟