2777
2789

دلایل مختلف داره.

قدیم طلاق تابو بود اما الان دیگه نیست.

زنا استقلال کمتری داشتن با هر چیزی می ساختن.

انتخاب اشتباه هم که همیشه بوده و هست.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شش تجربه مشترکی که باید قبل از ازدواج با شریک عاطفیت داشته باشی :

- بهتره به اندازه کافی با خانواده فرد رفت و آمد کرده باشی(مهمترین عامل)

- بهتره واکنش های همو وقتی خیلی عصبانی یا مضطرب میشین زیرنظر بگیرین

- بهتره که تجربه مراجعه به مشاوره پیش از ازدواج رو داشته باشین

- بهتره که به اندازه کافی با گروه دوستان شریک عاطفیتون وقت گذرونده باشین.

- یک تجربه ای داشته باشین که در اون مسئولیت یه چیزی مثل یه کاری رو به طور مشترک بر عهده بگیرین

- تجربه یک دوره کوتاهی رو داشته باشین که در اون خرج و مخارجتون رو به طور مشترک مثل زن و شوهر مدیریت کنین

- بهتره که تجربه انجام یک سرگرمی مثل شرکت در کلاس ورزشی مشترک کلاس زبان مشترک و ... باهم داشته باشین

خلاصه حواستون باشه که در دوره آشنایی بین صحبت و تجربه تعادل برقرار کنین چون هر دو ضروری و لازم هستن

@Media_aramesh

من هیچ جای حرفم نگفتم مردا همشون خوبن!دلایل طلاق اونقدر زیاده که نمیشه گفت اینجا اکثر کاربرا خانومن ...

نه شما کاملا درست میگی وحرفت مصداق همین که همه نباید مثل هم باشن ولی بخدا مردا ببینن نرم بشی کوتاه بیای دیگه هیچی سوارتن

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
از قدیم گفتن ازدواج مث هندونه سربستس ،همش شانسیه طرف ده سال اول زندگیش اوکیه سال یازدهم گند میزنه به ...

مشاورم یه ادمه

غیب گو نیست که بفهمه تو درون طرف چه خبره 

اون ادمی که اونجا نشسته بچه ی 5 ساله که نیست می تونه خیلی راحت ظاهرسازی کنه 

اینا همه اش واسه محکم کاری

وگرنه شخصیت اصلی طرفو فقط بعد ازدواج میفهمی

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

اوایل هر ازدواجی تا شناخت پیش بیاد بالا و پایین هست ولی متاسفانه دخالت خانواده ها و حمایت های الکیشون چه پسر چه دختر باعث میشن راه و رسم زندگی رو یاد نگیرن 

من خودم ۵ سال دعوا داشتم با شوهرم نه مادرشوهر تو خونه راهش میداد نه بابام منو😛اون موقع ها خیلی ناراحت میشدم ولی الان ۱۳ سال گذشته میگم چکار خوبی کردن حمایت نکردن ک به طلاق برسیم الان انگار جفت همیم هر دو سه سال درمیون یه دعوای لفظی میکنیم و تمام😅

حالا برعکس خواهرم هم خانوادم پشتش الکی درامدن چون اخلاق تندی داشت هم خانواده شوهرش پشت شوهرش درامدن 

یه هفتته دیگه زایمانش ولی تو پروسه طلاقن😭

بنظر من که اگه دیدین زنی منعطف خوب وبه‌همه چیز میسازه بفهمیم شوهره یه گندیه دومی نداره اگه دیدین زنی به خودش فقط میرسه کاری به بچه شوهر نداره بغمین مرده بدبخت سرش به مارشه داره فقط پول در میاره برا قروفر خانم البته بازم میگم درمورد همه صدق نمیکنه ولی من هرچی دیدم دور و برم همین بوده

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد..