2777
2789

تازه مادرشوهر من مثلا مثلا خوبشه دیگه بداش که بماند هر روز دخترش مسافرت بود دوسال ده بار سفر می‌رفت این با خوشحالی تعریف میکرد دوسه تاشم خودش باهاش می‌رفت حالا من تا میخواستم برم اونقدر ناراحت که دیگه کم مونده بود گریه کنه تا میدید مانمیخوایم بریم فوری می‌گفت وای اون یکی عروسم گناه داره کاش اونم می‌رفت هیچوقت نمیره،همیشه خدا کفارت می‌ریخت منم یه بار نه گذاشتم به برداشتم گفتم اولا ببرش بعدم چرا وقتی دخترت میخواد بره یادت نیست اون عروست گناه داره بعدم مگه من دستش گرفتم خب اونم بره،دیگه چند بارم که می‌رفت میگفتم آخی کاش مامان منم بره تنگی کانال نخاع داره نمیتونه مثل شما بره،دیگه همون شد که چیزی بگه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
نههم زن دایی های خوبی دارم هم زن عمو و هم خانوم برادر خوبی.با نظر شما موافقمولی دیدم خانواده همسرش خ ...

ممنون الهی شکر که خوبن حتما مادرت خوبه وخانم وهم مادر بزرگت که اونام خوبن چون آدم هرچقدرم شعورش کم باشه دیگه فرق احترام و محبت وبی احترامی رومیدونه همچنین شمام موفق باشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه مادرشوهر من مثلا مثلا خوبشه دیگه بداش که بماند هر روز دخترش مسافرت بود دوسال ده بار سفر می‌رفت ...

توسال ده بار،تامیدید مامیخوایم بریم