2777
2789
از همین نی نی سایت میشه دلیلشو فهمیدازدواجو یه جنگ می دونن که باید توش پیروز بشن... باید شوهرشون مطی ...

دقیقاااا درسته موافقم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حق بود حرفات

پسری که به خاطر یه دختر به کل خانوادشو بذار کنار... یه روزم به خاطر یه دختر دیگه قبلیه رو میزاره کنار 

همونطوری که خانواده خودتون هرچقدرم بد باشن بازم دوستشون دارین  اونام خانواده اونن

من خودم دلخوشی از خانواده همسرم ندارم شاید اونا هم ته دلشون از من خوششون نیاد

ولی به شوهرم نمیگم مثلا حق نداری بری خونه ی اونا

بنیان و ستون خانواده خانم اون خونه اس!

اگه عاقل و با سیاست باشه همه خوشحال و راضی ان 

اگه بزن تو راه لجبازی و چشم و هم چشمی و رو کم کنی... که دیگه هیچ!

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

تحمل آدما کم شده؛ کسی حوصله اینو نداره کم کم زندگیشو درست کنه. البته واقعا موردهایی هم هست که طلاق تنها راهشونه و چاره ی ندارن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ارع خیلی ها میسازن اما اینم در نظر بگیر شاید چیزع شاید موقعیت ندارع جدا شه طرفخانواده حمایت گر خیلی ...

درسته خانواده حمایت نکنن خیلی سخته 

اما میبینی طرف به امید تغییر یا ترس از تنهایی یا حرف مردم جدا نمیشه 😐😐😐 

بخاطر ناسازگاری. بخاطر توقعات بالا. بخاطر چشم وهم چشمی. و حسادت به تمام اعضای خانواده. به اینکه فلانی اینکارو کرد فلانی این حرفو زد... فقط دنبال حاشیه و ایراد و.... میگردن. همینجا توی همین نی نی سایت خیلیییی از خانما رفتاراشون غیر منطقی وقتی مسئله ای رو میگن با خودم میگم خدا رحم به همسرشونکنه. آقایونم که دیگه بدتر کلا دیگه ازدواج چندسالی هست بی رونق و مسخره شده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من در دنیای واقعی . خیلی زیاد دیدم که باید بعنی واجبه طلاق بگیرن. شوهراشون با خانمهای دیگه رابطه دارن . اما طلاق نمیگیرن . چون خانواده درست حسابی پشتشون نیست . میسوزن . 

اینو گفتم بدونید خیلیییییا خیلی زیاد  شوهراشون خیانت میکنن اما هیچ کس خبر نداره از فامیلاشون . هیچ کس .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
از همین نی نی سایت میشه دلیلشو فهمیدازدواجو یه جنگ می دونن که باید توش پیروز بشن... باید شوهرشون مطی ...

همش که گارد گرفتی شما در مقابل زنا مردا همه چیز تمومن؟!عذرخواهی میکنم ببخشید البته مرداد یه زن پول دربیار باسن صد کیلویی سبنه  سایز نود همیشه درحال سرویس دادن هیچوقت مریض نشه سر بدترین چیزا غر نزنه غذاش آماده خودش آماده پس اینا  رو چی میگین؟!

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد..