2777
2789

سلام خانما...من ۵ ساله بخاطر مشترک نشینی با مادرشوهرم و مشکلات مادرشوهری و عروس ۵ ساله قطع رابطه هستیم و همچینی شوهرم بخاطر کار شراکت با مادر و برادرش ب مشکل خوردن و قطع رابطه کردن..این مدت مادرشوهرم خیلی بلاها سرم اورد توهین تحقیز فحش همیشه و همچنان جوری رفتار میکنه ک انگار ادم حیابت نمیکنیم..ما ۵ ساله حتی سلامم ب هم ندادیم حتی انقد زن بیشعور و پول پرستیه ک شوهرمم فهمیده مادرش چ ادمیه..امروز هم خبر رسید ک پدر مادرشوهرم فوت شدن همسرم ک حتما میره تشیع جنازه بنظرتون جایز هست ک منم برم باهاش یا نه؟؟

اینم بگم ک توی دعوای منو مادرشوهرم به پدر مادرم فحش داد منم ب پدرش فحش دادم 🙈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو زشته نری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

به نظرم بری بهتره 

حالا دیگه اگه از نظر مادرشوهرت عروس خوبی نیستی 

پیش فامیل خودتو خوب جلوه بده و عروس خوبی باش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برو فقط حضور داشته باشجلو نرو واسه تسلیت

اره خودمم همین فکرو کردم..ولی بازم دو دل هستم چون خیلی بلاها سرم اورد..هز اونجایی هم ک انقد بی شعوره همیشه تووفامیل جوری رفتار میکنه ک انگار من از اون خانواده نیستم

یعنی جدی قراره ی پسر بزرگ کنم که وقتی بزرگ شد چند سال باهاش قطع رابطه باشم

بستگی به آدمش داره 

من مادرشوهر دیدم مثل فرشته میمونه 

پسر دیدم مثل فرشته میمونه 

بستگی به خود آدم داره که از اولش چطوری باشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛