2777
2789
انتخاب درست نباشه همین میشه.و عدم تفاهم و درک متقابل قدیمی ها رو ببینید خیلی مشکلات داشتن صبر هم داش ...

قدیم بخاطر حرف مردم نمیتونستن طلاق بگیرن خیلی براشون مهم بود الان مردم به آرامش خدشون توجه میکنن

اما حرفا اولت درسته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدیم طلاق نبود چون چاره ای جز ساختن نداشتن

اما الان میدونن بعد طلاق میتونن زندگی جدیدی بسازن و مجبور نیستن تحمل کنن و بسازن

طلاق ی جاهایی لازمه اما فقط وقتی ک تمام تلاششون رو کنن و بازم روز خوش باهم نداشته باشن

خیانت و تنوع طلبی که از قبل هم بوده ولی اون موقع زنها تا آخر عمرشون بااون مرد میموندن و دم نمیزدن ول ...

من چندین مورد اینجا دیدم که شوهره خیانت کرده حتی زنه بیماری گرفته همه هم بهش گفتن جدا شو گوش نکرده و نمیکنه 

کجا زن ها جدا میشن؟! 

دومی ازدواج مثل هندونه دربسته هستش من خودم تو عقد جدا شدم ، طرف اولش انقد خودشو خوب نشون داد همه فام ...

وای چقدر بد

واقعا راسته ک میگن تو عقد نباید رابطه داشته باشی با طرف💆🏻‍♀️💔

دومی ازدواج مثل هندونه دربسته هستش من خودم تو عقد جدا شدم ، طرف اولش انقد خودشو خوب نشون داد همه فام ...

دقیقا هندونه سر بسته است

شت شوخی می‌کنی

خوب کردی خدتو نجات دادی

من چندین مورد اینجا دیدم که شوهره خیانت کرده حتی زنه بیماری گرفته همه هم بهش گفتن جدا شو گوش نکرده و ...

ارع خیلی ها میسازن 

اما اینم در نظر بگیر شاید چیزع شاید موقعیت ندارع جدا شه طرف

خانواده حمایت گر خیلی مهمه